ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δίπλα στους δημοτικούς αστυνομικούς, στους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Στο υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας που συμπαρίσταται, όπως λέει, στους αγώνες των εργαζομένων, δηλώνει την αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις τους.

«Η πραγματικότητα είναι ότι 226 δημοτικοί αστυνομικοί στην ουσία απολύονται, περίπου 50 εξ αυτών, είναι στο δήμο της Αθήνας και οι μισοί ήταν κοντά στην ηλικία της συνταξιοδότησης. Αυτή η κατάσταση που αφορά και τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες δε μας αφήνει αδιάφορους. Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σακελλαρίδης.

Στο πεζοδρόμιο είδε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών τις καθαρίστριες

Ούτε στο υπουργείο δε δέχθηκαν να συναντηθούν εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών με τις καθαρίστριες. Σε αντίθεση μάλιστα, επέλεξαν να κάνουν μία μόλις τριών λεπτών συνάντηση στο πεζοδρόμιο έξω από το υπουργείο στην Καραγιώργη Σερβίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbeast.gr, ο διευθυντής του Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου Οικονομικών, Αθανάσιος Μάρας, συνάντησε τις καθαρίστριες στο πεζοδρόμιο, όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία. Μία συνάντηση, χωρίς ουσία, όπως λένε εκείνες, αφού η κουβέντα διήρκησε μόλις τρία λεπτά.

Και γι’ αυτό οι καθαρίστριες, οι δημοτικοί αστυνομικοί και οι σχολικοί φύλακες συνεχίζουν τη διαμαρτυρία τους έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version