ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Δήμος Ορεστιάδας | Πρόσληψη 4 ατόμων – Mέχρι 4/11 οι αιτήσεις

O Δήμος Ορεστάδας ανακοινώνει την πρόθεσή του να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Ορεστιάδας (έως 31.12.2016 και με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης σε περίπτωση παράτασης-συνέχισης τσυ προγράμματος) όπως αναφέρονται στην προαναφερόμενη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτής ως εξής:

-Μία (1) θέση (ΠΕ) Κοινωνικών Λειτουργών (ελλείψει υποψηφίων ΠΕ, θα επιλεγούν Κοινωνικοί Λειτουργοί ΤΕ). Η απασχόληση ορίζεται σε 240 ώρες, η τιμή της ώρας σε 15 ευρώ και το σύνολο στις 3.600 ευρώ.

-Μία (1) θέση ΠΕ Οικιακής Οικονομίας. Η απασχόληση ορίζεται σε 133 ώρες, η τιμή της ώρας σε 15 ευρώ και το σύνολο στα 1995 ευρώ.

-Μία (1) θέση ΤΕ Λογιστών. Η απασχόληση ορίζεται σε 200 ώρες, η τιμή της ώρας σε 15 ευρώ και το σύνολο στα 3.000 ευρώ.

-Μία (1) θέση ΤΕ Εργοθεραπείας (ελλείψει υποψηφίων εργοθεραπευτών, θα επιλεγούν Φυσικοθεραπευτές ΤΕ και ελλείψει και αυτών, θα επιλεγούν ΤΕ Λογοθεραπευτές). Η απασχόληση ορίζεται σε 100 ώρες, η τιμή της ώρας στα 15 ευρώ και το σύνολο στα 1.500 ευρώ.

Γενικά Προσόντα Πρόσληψης:

Οι υποψήφιοι των άνω ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Να έχουν την υγεία και φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Προκειμένου για προσλήψεις σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου του Δημόσιου Τομέα ή σε ΟΤΑ δεκτοί στη διαδικασία επιλογής γίνονται οι υποψήφιοι που είναι Έλληνες πολίτες.

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και σι πολίτες των άλλων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν.2431/1996.

Γίνονται επίσης δεκτοί Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς οιλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ.3832/1958). Για τους υποψηφίους χωρίς ελληνική ιθαγένεια απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας.

Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο. Να τηρούν τις προϋποθέσεις τσυ άρθρσυ 16 τσυ Ν. 3584/2007.

Εμπειρία και τρόπος απόδειξης:

Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στην διαδικασία επιλογής, σε καθήκσντα ή έργα συναφή με τσ αντικείμενο της προς πλήρωσης θέσης. Απαραίτητα δικαιολονητικά: Με την αίτησή του ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει: Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Ευκρινές αντίγραφο των δύο όψεων του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας.

Εάν από τα έγγραφα αυτά δεν προκύπτει ημερομηνία γέννησης, πρέπει να προσκσμισθεί και το πιστοποιητικό γέννησης. Τίτλο σπουδών, στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός, η ημερομηνία και το έτος κτήσης τσυ.

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να αναφέρεται ότι δεν έχει το κώλυμα του άρθρου 16 του Ν. 3584/2007 “περί ποινικής καταδίκης, στερητικής ή επικουρικής δικαστικής συμπαράστασης”. Υπεύθυνη δήλωση ότι έχει την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα. Πιστοπσιητικό γέννησης.

Δικαιολογητικά για την απόδειξη εμπειρίας.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών επιτρέπεται μόνσ μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλσγής.

Η πρόσληφη των υποφηφίων θα νίνει αε κριτήρια ως εξής:

• Βαθμός πτυχίου.

• Εμπειρία (ο χρόνος εμπειρίας θα ληφθεί υπόψη σε περίπτωση ισοβαθμίας βαθμού πτυχίου)

Υποβολή αιτήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλσ εξουσισδοτημένο από αυτσύς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπσγραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Β.Κων/νου 9-11 Ορεστιάδα ΤΚ 68200 ζτην περίπτωση απσστσλής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 31.10.2016 έως και 4.11.2016.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version