ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Νέστου | Ανοιχτή Επιστολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας…

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλους εσάς τους κατοίκους του Δήμου μας, γιατί θεωρώ αναγκαία τη συνεργασία μας.

Η καθαριότητα συνδέεται άμεσα με την αισθητική εμφάνιση του Δήμου, τη δημόσια υγεία, την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής, αλλά απεικονίζει και το επίπεδο πολιτισμού της κοινωνίας μας.

Από πλευράς υπηρεσίας καθαριότητας, έχουμε σχεδιασμό, οργάνωση και πρόγραμμα και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε ο Δήμος μας να είναι φιλικός και ευχάριστος στους κατοίκους και ελκυστικός στους επισκέπτες.
Για να φέρουν, όμως, αποτέλεσμα οι δικές μας προσπάθειες πρέπει να έχουμε την κατανόηση, την ευαισθησία και τη συνεργασία όλων, ώστε να διευκολύνεται το έργο του προσωπικού της καθαριότητας, που είναι ιδιαίτερα σκληρό και δύσκολο.
Προς την κατεύθυνση αυτή, κάνω έκκληση προς όλους:

1. Τα σκουπίδια να τοποθετούνται μέσα στους κάδους και όχι να πετιούνται γύρω από αυτούς με συνέπεια να σκορπίζονται στην πόλη.

2. Να μην παρεμποδίζονται από τα παρκαρισμένα Ι.Χ. τα απορριμματοφόρα του Δήμου και οι εργάτες καθαριότητας να δυσκολεύονται στο άδειασμα των κάδων.

3. Τα εμπορικά καταστήματα να διπλώνουν τα χαρτοκιβώτια και να τα τοποθετούν στους κάδους, ώστε να μην παραμένουν οι όγκοι των σκουπιδιών στα πεζοδρόμια και να υποβαθμίζουν αισθητικά το εμπορικό κέντρο και να επηρεάζουν και την εμπορική κίνηση.

4. Οι στάχτες να τοποθετούνται δίπλα στους κάδους και όχι μέσα σε αυτούς, γιατί προκαλούν φωτιές και φθορές στους κάδους.

5. Συμμετέχουμε ενεργά στην ανακύκλωση, ξεχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα (γυαλί, αλουμίνιο, χάρτινες συσκευασίες κτλ) και εναποθέτοντάς τα στους ειδικούς κάδους.

Τα τηλέφωνα της υπηρεσίας στα οποία μπορείτε να απευθύνεστε είναι:
• Για θέματα καθαριότητας: 2591350183- 2591025650
• Τηλέφωνο Αντιδημάρχου: 6980366061

Ανοιχτή Επιστολή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πράσινου Δήμου Νέστου κ. Καϊντατζόπουλου Μπάμπη
Π…

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version