ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Λήμνου | “Ο Παντελής Μπούμπουρας αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Έλληνες” (video)

Στην Οδησσό της Ουκρανίας ταξίδεψε πριν από λίγες ημέρες ομάδα του Δήμου Λήμνου, παρουσία του Δημάρχου Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, για τον εορτασμό των 222 χρόνων από την ίδρυση της πόλης.

Ο Δήμος Λήμνου προσεκλήθη από τον Δήμαρχο της Οδησσού, στην οποία εμπλέκεται ο λημνιακής καταγωγής επιχειρηματίας, Παντελής Μπούμπουρας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του παραρτήματος της Φιλικής Εταιρείας Οδησσού και πρόεδρος των Ελλήνων Επιχειρηματιών και Επιχειρήσεων, ο οποίος και ανέλαβε προσωπικά το κόστος των εκδηλώσεων.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, μιλώντας στην Ελληνίδα δημοσιογράφο, Μάγδα Τσέγκου, η οποία βρέθηκε στην Οδησσό, δήλωσε: «Τιμούμε τον άνθρωπο Παντελή Μπούμπουρα, ο οποίος είναι συμπατριώτης μας, και φυσικά την οικογένειά του. Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Δημάρχου να συμμετέχουμε στις σημερινές εκδηλώσεις και αιτία είναι ο κ. Μπούμπουρας, ο οποίος δραστηριοποιείται τις τελευταίες δεκαετίες στην πόλη της Οδησσού».

Ο κ. Μαρινάκης εξήρε το έργο του κ. Μπούμπουρα, τονίζοντας ότι αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Έλληνες, καθώς αντιλαμβάνεται με έναν διαφορετικό τρόπο τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, προσφέροντας τα μέγιστα τόσο στο Δήμο Λήμνου, όσο και στην Οδησσό.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, τέλος, έστειλε μήνυμα στον ελληνισμό της Οδησσού, αλλά και στην ελληνική πολιτεία, υπογραμμίζοντας ότι οι Έλληνες μεγαλουργούν εκτός Ελλάδας. «Ας δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες για να μπορέσουν να επιστρέψουν στον τόπο τους», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Πηγή : https://www.limnosfm100.gr/limnos/item/22477-dimarxos-limnou-o-pantelis-boympouras-apotelei-paradeigma-gia-olous-tous-ellines-video.html

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version