ΚΑΒΑΛΑ

Δήλωση υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαου Γρανά για το εκλογικό αποτέλεσμα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Συνδυασμό μας, την «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη», μετά από τριάμισι χρόνια προσπάθειας να δώσουμε περιεχόμενο στον θεσμό της αιρετής Περιφέρειας.

Τα πρώτα βήματα έγιναν. Προσπαθήσαμε να τακτοποιήσουμε τα ζητήματα λειτουργίας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, δρομολογήσαμε την υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων στην περιοχή μας, και δώσαμε αξία στη συνεργασία με τους θεσμικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς του Νομού. Κυρίως όμως κάναμε πράξη τις αρχές της διαφάνειας, της χρηστής διοίκησης και της ισότιμης αντιμετώπισης των πολιτών και πορευθήκαμε με γνώμονα την αλήθεια και την ειλικρίνεια.

Οι πολίτες της Περιφέρειας αποφάσισαν. Από τη θέση πλέον της αντιπολίτευσης, θα είμαστε εποικοδομητικοί και γόνιμοι, γιατί τα προβλήματα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης δεν μπορούν να λυθούν χωρίς διάλογο με την κοινωνία και χωρίς τις απαραίτητες πολιτικές συναινέσεις, ώστε να διασφαλίσουμε το μέλλον της Περιφέρειάς μας.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version