ΠΑΓΓΑΙΟ

Δέσμευση του υφυπουργού Αθλητισμού για υπογραφή προγραμματικής σύμβασης

Σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή νομού Καβάλας Κωνσταντίνο Μορφίδη επισκέφθηκε στην Αθήνα, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γεώργιο Βασιλειάδη στο πλαίσιο συζήτησης για το έργο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ».

Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε  την ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης του Δήμου Παγγαίου στον τομέα του Αθλητισμού, ως φορέα της αθλητικής, πολιτιστικής και κοινωνικοοικονομικής  ανάπτυξης του τόπου, με τον  κ. Βασιλειάδη να δεσμεύεται για την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για το συγκεκριμένο έργο, τονίζοντας ότι η Τοπική  Αυτοδιοίκηση  πρέπει να  αποκτήσει τις απαραίτητες υποδομές για την εξυπηρέτηση των προπονητικών και αγωνιστικών αναγκών και να δοθεί περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη της συγκεκριμένης αθλητικής υποδομής.

Να σημειωθεί ότι το έργο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΝΙΚΗΣΙΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 180.000,00 € αφορά εργασίες τοποθέτησης  ξύλινου δρύινου αθλητικού δαπέδου παρκέ, κατάλληλου για γήπεδα μπάσκετ καθώς και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες τοποθέτησης κλιματιστικών, στον χώρο των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου και αντλίας θερμότητας για την παροχή ζεστού νερού χρήσης.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version