ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γ. Χατζηθεοδοσίου στην κοπή πίτας του Ε.Ε.Α. | «Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες»»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή το βράδυ, 20 Ιανουαρίου 2023.

Η παρουσία πλήθους πολιτικών, δημάρχων και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιμελητηριακών, ακαδημαϊκών, διοικήσεων και μελών σωματείων, επαγγελματικών φορέων, κοινωνικών εταίρων, στελεχών επιχειρήσεων, δημοσιογράφων, εργαζομένων, έδειξε περίτρανα την αναμόρφωση του ρόλου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τα τελευταία χρόνια, την ανάδειξη του ως τον κυριότερο εκφραστή των θέσεων των μικρομεσαίων και την ενισχυμένη παρεμβατικότητα του στην πολιτική σκηνή, προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο του Επιμελητηρίου, στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του καθώς και στην σημασία της στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα, ξεκαθαρίζοντας ότι το επιχειρείν μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. «Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφερόμενος στο ρόλο του στα δημόσια πράγματα και ολοκλήρωσε με ευχές για την πορεία του επιχειρείν και της οικονομίας το 2023.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version