Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Γ. Πασχαλίδης | Πρώην βουλευτής που υποκαθιστά τους σημερινούς εκλεγμένους

Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μας, θέλουμε να αναφερθούμε σ’ αυτήν την …καινοτόμα συμπεριφορά του πρώην βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη…
Σε συνέχεια του προηγούμενου σχολίου μας, θέλουμε να αναφερθούμε σ’ αυτήν την …καινοτόμα συμπεριφορά του πρώην βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη. Τις πρωτοβουλίες του, να αξιοποιήσει τις γνωριμίες που απέκτησε όσο ήταν βουλευτής, με συγκατάβαση τις δεχθήκαμε, προτείνοντάς του, όμως, να μην διακατέχεται από τόσο άγχος για την αυτοπροβολή του, προκειμένου να επανακτήσει, την θέση στο κοινοβούλιο, την οποία έχασε στις προηγούμενες εκλογές. Κανείς δεν πρέπει να νομίζει ότι μια δημόσια θέση που κέρδισε κάποτε στις εκλογές, την έχει παντρευτεί, γιατί καθόλου δεν θα διαφέρει από κάποιους εσωκομματικούς αντιπάλους του, τους οποίους κατηγορούσε.

Τώρα, φτάνουμε στο σημείο να αναρωτιόμαστε, αν κάναμε καλά που αποδεχθήκαμε χωρίς να το πολυσκεφτούμε, το να ενεργεί ο πρώην βουλευτής, ως βουλευτής εν ενεργεία. Να συναντάται με θεσμικούς φορείς στην Αθήνα ως θεσμικός εκπρόσωπος των καβαλιωτών και να προβάλλει τα αιτήματα του τόπου μας που χρήζουν επίλυσης. Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα να εκπροσωπεί τους καβαλιώτες; Ο λαός του είπε, ΟΧΙ. Αυτός τον αγνοεί; Όταν κλείνει ραντεβού στην Αθήνα, αυτοί με τους οποίους συναντάται, ξέρουν ότι δεν είναι πιά βουλευτής ή τους αφήνει να πιστεύουν ότι συνεχίζει να είναι και σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Καβάλας;

Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να χειρίζεται δημόσιες υποθέσεις και μάλιστα μ’ αυτόν τον τρόπο; Όπως αντιλαμβάνονται οι αναγνώστες μας, δεν είχε τη δυνατότητα ως βουλευτής να τρίξει το γραφείο του Αρχηγού, όταν του έκανε τον εκβιασμό για το κτίριο. Τώρα, ως πρώην βουλευτής, δεν είχε τη γνώση και βέβαια τη δυνατότητα να διαολοστείλει τον Αρχηγό που του είπε ότι θα στείλει στην Καβάλα, ένα σαπιοκάραβο. Νομίζεις ότι βοηθάς τον τόπο μας Γιάννη Πασχαλίδη, γιατί μάλλον ζημιά κάνεις! Το μόνο που ξέρεις να κάνεις προκειμένου να δείξεις ότι κάποιος είσαι, είναι να τα βάζεις με τους δημοσιογράφους που σε κρίνουν και να πετάς λάσπη, ότι ποτέ δεν πλήρωσες και δεν πρόκειται να πληρώσεις εφημερίδες και εκδότες, μιλώντας στη Νέα Εγνατία, αφήνοντας αιχμές ότι σε εκβιάζουν. Αυτό, αν συμβαίνει, να τιμάς τα παντελόνια σου και να βγεις και να το καταγγείλεις.

Δεν μπορείς να βγαίνεις εσύ και να ρίχνεις λάσπη σε ανθρώπους που αγωνίζονται σ’ αυτόν τον τόπο, χρόνια πριν εσύ ασχοληθείς με τα κοινά, για να επιζήσουν οι μικροεπιχειρήσεις τους. Φτύνουν αίμα για να κρατήσουν το προσωπικό τους και την ενημερωτική τους έπαλξη ψηλά. Αυτοί δεν έχουν λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού όπως εσύ, καλέ μας πρώην βουλευτή. Είναι φτωχοί, άκληροι και με άδειους τραπεζικούς λογαριασμούς, και μόνο σε ελληνικές τράπεζες. Παινεύεσαι ότι ποτέ δεν πλήρωσες και δεν θα πληρώσεις εκδότες, αλλά στέλνεις κάθε τόσο τα δελτία τύπου σου, να τα φιλοξενήσουν τζάμπα οι κακοί εκδότες στις εφημερίδες τους και φωτογραφίες σου για να φιγουράρεις τζάμπα στα πρωτοσέλιδα ή και στις μέσα σελίδες των εφημερίδων τους.

Πηγή: http://www.k-tipos.gr

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Τραυματισμός οδηγού δικύκλου στην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα

Τραυματίστηκε ελαφριά ένας οδηγός δικύκλου το απόγευμα της Μ. Δευτέρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το Παλιό Νοσοκομείο της Καβάλας.

Ο οδηγός του δικύκλου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ.

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Αυτοκίνητο “τυλίχτηκε” στις φλόγες στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Ξάνθης

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του χωριού Πέρνη του δήμου Νέστου στο νομό Καβάλας.

Στο σημείο έσπευσε με έξι πυροσβέστες με δύο υδροφόρα οχήματα.

Ο οδηγός είναι σε καλή κατάσταση.

Φωτογραφία proini

Continue Reading

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Συνεχίζονται τα σενάρια για τις συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Παραμένει το θέμα στο επίκεντρο που θέλει την συγχώνευση των υπηρεσιών ΔΕΥΑ όλης της χώρας.

Πολλά τα σενάρια που έχουν διατυπωθεί εως και σήμερα χωρίς τίποτα όμως να είναι σίγουρο αφήνοντας σε αβεβαιότητα τόσο εργαζόμενους όσο και αρμόδιους της υπηρεσίας.

Σενάριο υπάρχει γύρω από θέμα με τις ΔΕΥΑ να γίνονται μια ανά περιφερειακή ενότητα ενώ εκεί που χρήζει ανάγκη να υπάρχει ακόμη μια ως υποβοήθεια.

Σίγουρα όμως δεν είναι ένα σχέδιο που από οποίο σενάριο και να ισχύσει , θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

 

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en