ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γ. Κουμουτσάκος | Τα κηρύγματα του ανθρωπισμού έγιναν προκάλυμμα πλουτισμού

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ.Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών γύρω από το προσφυγικό – μεταναστευτικό αποδεικνύουν ότι τα κηρύγματα ανθρωπισμού της Κυβέρνησης ήταν ψεύτικα.
 
Τα κηρύγματα του ανθρωπισμού έγιναν προκάλυμμα πλουτισμού.
 
Το λέει ο έως πρόσφατα Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης κ. Οδυσσέας Βουδούρης. Με πρόσφατη συνέντευξή του κατήγγειλε την Κυβέρνηση ότι ξοδεύει υπερβολικά πολλά χρήματα για τους πρόσφυγες – μετανάστες.
 
Μετά από αυτά, ο κ. Τσίπρας, αντί να ελέγξει τι πράγματι συμβαίνει, έκανε δεκτή την παραίτηση Βουδούρη.
 
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Σερρών κυρίας Αφροδίτης Σταμπουλή ότι μέλος της τοπικής Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την κόρη του – συντονίστρια του χώρου φιλοξενίας – έχουν αναλάβει έργο σίτισης προσφύγων, ύψους 750.000 ευρώ.
 
Ζητήσαμε από την Κυβέρνηση να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρονται τόσο για το αδιάβλητο της διαδικασίας όσο και για την ηθική διάσταση αυτής της επιλογής.
 
Ζητήσαμε να εξασφαλίσει τη διαφάνεια και να προστατεύσει την εικόνα της χώρας, που πλήττεται από τέτοιου είδους αποφάσεις με κομματικά κριτήρια και οσμή σκανδάλου.
 
Απάντηση δεν πήραμε».

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version