ΚΑΒΑΛΑ

Γ. Καλαντζής | Εαν χρειαστεί θα επιστρέψω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Αναλυτής του ENA Channel προχώρησε ο πρώην Υπουργός Γιώργος Καλαντζής.

Ο κ. Καλαντζής αναφέρθηκε σε ζητήματα της επικαιρότητας ενώ σχόλιασε και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο επισημαίνοντας ότι πρόκειται για κάτι σπουδαίο για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και θα έπρεπε και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συμφωνήσουν σε αυτό.

Εκτενής συζήτηση ωστόσο έγινε γύρω από τις φήμες που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία της Καβάλας για το πολιτικό μέλλον του κ. Καλαντζή. Ο ίδιος τόνισε ότι πολιτικά δεν έχει τελειώσει και πως οπουδήποτε χρειαστεί, είτε στο εθνικό ψηφοδέλτιο είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση θα δώσει το παρών.

Ο κ. Καλαντζής ανέφερε μεταξύ άλλων πως αυτό που χρειάζεται άμεσα είναι λύσεις σε κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Καβάλας, οι οποίες μπορούν να έρθουν και με συζητήσεις ενώ ο ίδιος έκανε λόγο πως διαθέτει αρκετές επαφές στην Αθήνα για να προχωρήσουν αρκετά σημαντικά ζητήματα που μέχρι στιγμής έχουν μείνει στάσιμα.

Εν κατακλείδι δήλωσε “παρών” και δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για την τοπική αυτοδιοίκηση κάτι που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την λίστα των “γαλάζιων υποψηφίων” για τον Δήμο Καβάλας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη :

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version