ΚΑΒΑΛΑ

Γ. Καλαντζής | Απαγόρευση κυκλοφορίας Φορτηγών εκτός Εγνατίας Οδού

Το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων διεθνών μεταφορών σε άλλες οδούς πλην της Εγνατίας, το οποίο αποτελεί αίτημα του Δήμου Παγγαίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θέτει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής προς τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή.

Στην αναφορά του ο κ. Καλαντζής σημειώνει ότι η παρατηρούμενη μεγάλη αύξηση της διέλευσης φορτηγών οχημάτων διεθνών μεταφορών από την Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης και από την παραλιακή οδό, προκειμένου να αποφύγουν τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού, έχει αυξήσει την επικινδυνότητα σε αυτούς τους δρόμους και έχει επαναφέρει το προ δεκαετίας καθεστώς κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, απαξιώνοντας το μεγάλο έργο της Εγνατίας και ακυρώνοντας τα οφέλη από την κατασκευή του.

Ο βουλευτής Καβάλας τονίζει την ανάγκη «να ληφθούν μέτρα, έτσι ώστε να μην συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση», όπως επιτάσσει «η ασφάλεια των συμπολιτών μας», υποστηρίζοντας την πρόταση του Δημάρχου Παγγαίου για απαγόρευση της κυκλοφορίας των παραπάνω οχημάτων σε άλλες οδούς πλην της Εγνατίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version