ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Στο Κιλκίς με Αγιονέρι η Καβάλα, Ρεπό ο Νέστος

Με τον Άρη να οδηγεί την κούρσα του πρώτου ομίλου 12 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα και Δόξα Δράμας διεκδικούν την πιθανή άνοδο μέσω της 2ης θέσης.

Επέστρεψε στις νίκες με υπηρεσιακό προπονητή,2-0 τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Ντεμπούτο στον πάγκο των ”Αργοναυτών” για τον Γιάννη Ταουσιάνη, που δοκιμάζονται μέσα στον σκληροτράχηλο Εθνικό Αγιονερίου. Οι Κιλκισιώτες απέσπασαν λευκή ισοπαλία μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και παρέμειναν η τρίτη καλύτερη άμυνα μαζί με την τωρινή της αντίπαλο.Επιτακτική η νίκη και για τις 2 ομάδες, ιδιαίτερα για την Καβάλα που θέλει να μειώσει την διαφορά από τον Νέστο Χρυσούπολης.

Μια πορεία που ίσως και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Νέστου να μην περίμεναν καθώς η ομάδα διατηρείται στην δεύτερη θέση με διαφορά ασφαλείας από την Δόξα Δράμας. Η ομάδα της Χρυσούπολης θα έχει την ευκαιρία να ανασυνταχθεί και να ξεκουραστεί μιας και ”εκτίει” το ρεπό της αυτή την αγωνιστική.

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος φιλοξενεί τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η ομάδα του Έβρου δεν παρουσιάζεται ανταγωνιστική στις εκτός έδρας εμφανίσεις σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που κερδίζουν τους περισσότερους βαθμούς τους στα εντός έδρας παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο οι 2 ομάδες κρίθηκαν ισόπαλες στην Αλεξανδρούπολη με 0-0.

Τέλος, Δόξα Δράμας και Κοζάνη που συντηρούν το αήττητο μέσα στο 2016, θα αναμετρηθούν στην έδρα της πρώτης σε ένα πολύ, πιθανά, ανταγωνιστικό παιχνίδι.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version