Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική | Έχασε 2-1 με ανατροπή από τον ΑΡΗ η Καβάλα (Αποτελέσματα-βαθμολογίες)

image_print

Ο Άρης έκανε το δύο στα δύο κερδίζοντας με 2-1, εκτός έδρας, στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας την τοπική ομάδα, χάρη στο γκολ του Μάουρο Πόι στο 83΄.

Με το γκολ του Αργεντινού η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πέτυχε την δεύτερή της νίκη μετά το ρεπό που είχε στην πρεμιέρα, παρουσία των ηρωικών φιλάθλων της που αψήφισαν την βροχή. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Καβάλα ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με την κεφαλιά του Μπρατσιάνι κάνοντας το 1-0.

Ο Άρης απάντησε με το σουτ του Καζναφέρη στο 7′ αναγκάζοντας τον Αθανασίου να αποκρούσει δύσκολα στην δεξιά του γωνία. Στο 13΄ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καβάλας ο Παυλίδης έστρωσε στον Τάτο αλλά η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε κατέληξε σε κόρνερ. Αντίπαλος στην πίεση του Άρη ο βαρύς αγωνιστικός χώρος ωστόσο η ομάδα του Αναστόπουλου έχασε τεράστια ευκαιρία στο 16΄ μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Τάτος από τα δεξιά με τον Αθανασίου να απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ την κεφαλιά του Αθανασίου.

Κάτι ανάλογο και στο 22΄ με τον Ν΄ Λουντούλου να κλέβει την μπάλα, να βγάζει για τον Καπνίδη που δεν πλάσαρε σωστά και η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Αθανασίου σε κόρνερ. Στο 24΄ οι αμυντικοί της Καβάλας σε φάση διαρκείας απομάκρυναν πριν γίνει επικίνδυνος ο Καπνίδης, ενώ στο 34΄ η μπάλα από το σουτ του Μελισσά πέρασε λίγο άουτ. Στο 38΄ η μπάλα από το μακρινό πλασέ του Καπνίδη με τον Αθανασίου εκτός θέσης πέρασε ψηλά άουτ. Ο μονόλογος του Άρη δεν συνδυάζεται με το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου η Καβάλα είχε την τελευταία ευκαιρία με τον Ραούλ Μπράβο να κόβει με προβολή τον Κανούλα. Στο 49΄ η Καβάλα είχε πάλι την πρώτη ευκαιρία με το σουτ του Παππά για να απομακρύνει σε κόρνερ ο Τζινάρ.

Στο 62΄ όμως ήρθε το γκολ της ισοφάρισης σε 1-1 για τον Άρη με τον Καπνίδη να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι μετά την σέντρα του Ν΄ Λουντούλου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Η μπάλα από το σουτ του Μπρατσιάνι στο 66΄ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή της Καβάλας στο 75΄ προσέκρουσε στα σώματα των αμυντικών της. Στο 83΄ όμως ήρθε το γκολ της ανατροπής για τον Άρη αφού Τάτος, Ντούνης και Καζναφέρης συνδυάστηκαν και ο Αθανασίου απομάκρυνε με γροθιές, αλλά ο Πόι θα πάρει το ριμπάουντ και θα κάνει το 1-2.

Τέλος στο 92΄ ο Μπρατσιάνι έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Τζινάρ μάζεψε την μπάλα προ του Καζάκη πριν από το τελικό 1-2 και την δεύτερη νίκη του Άρη και πρώτη εκτός έδρας.

ΚΑΒΑΛΑ: Aθανασίου, Σταματόπουλος, Λιόλιος, Μαργαρίτης, Δέντσας, Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας (65΄ Δουμάνης), Καζάκης

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης(65΄ Ντούνης), Ν΄Λουντούλου(68΄ Πόι), Καπνίδης (87΄ Καλογέρης), Τάτος, Καζναφέρης

Ο Άρης μπορεί να έφυγε με τη νίκη από το “Ανθή Καραγιάννη” επικρατώντας της Καβάλας με 2-1, ωστόσο υπήρξε εξίσου ενδιαφέρον τρίτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε κατάθεση ένστασης ενώ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης σε ανακοίνωση πρίμ. Η ομάδα της Καβάλας κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του Άρη που όμως δεν αγωνίστηκαν, αλλά ήταν στο φύλλο αγώνα.

Μία ένσταση που αφορούσε για τους Σιδεράκη και Κυβελίδη γιατί όπως υποστηρίζουν στην Καβάλα τα δελτία τους είναι άκυρα, επειδή ο Τάσος Οικονόμου δεν έχει δικαίωμα υπογραφής των δελτίων. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι την ευθύνη για την έκδοση των δελτίων έχει η ΕΠΟ, η οποία τα εξέδωσε κανονικά. Κι όσο για τον Τάσο Οικονόμου αν και η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης έχει διακοπεί, έχει χορηγηθεί δικαίωμα προσωρινής υπογραφής στον νυν πρόεδρο.

Κι όσο για τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού στο “Ανθή Καραγιάννη” και την κατάκτηση της νίκης βρέθηκε από την κερκίδα στα αποδυτήρια της ομάδας. Εκεί μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για το πρώτο εκτός έδρας διπλό, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, και τους ανακοίνωσε και έξτρα πριμ 10.000 ευρώ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

1ος Όμιλος

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-3

Καβάλα – Άρης 1-2

Εορδαϊκός – Εθνικός Γαζώρου 1-1

Καμπανιακός – Κοζάνη 3-0

Εθνικός Αγιονερίου – Έβρος Σουφλίου 1-0

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0

Λαγκαδά ΑΠΕ – Δόξα Δράμας 1-2

Θύελλα Φιλώτας – Νέστος Χρυσούπολης 0-2

Ρεπό: Ηρακλής Αμπελοκήπων

Γ’ Εθνική 15/16, Όμιλος 1

Θ Ομάδα A Ν Ι Η ΔΙ Βαθμοί
1 Νέστος Χρυσούπολης 3 3 0 0 4 9
2 Εθνικός Αγιονερίου 3 3 0 0 4 9
3 Εορδαϊκός 3 2 1 0 4 7
4 Εθν. Αλεξανδρούπολης 3 2 0 1 3 6
5 Άρης 2 2 0 0 3 6
6 Βυζάντιο 3 2 0 1 2 6
7 Δόξα Δράμας 3 2 0 1 1 6
8 Εθνικός Γαζώρου 3 1 2 0 1 5
9 Καμπανιακός 3 1 1 1 2 4
10 Καβάλα 2 1 0 1 0 3
11 Έβρος Σουφλίου 3 1 0 2 -1 3
12 Λαγκαδάς 3 1 0 2 -2 3
13 Απόλλων Καλαμαριάς 3 0 1 2 -3 1
14 Απόλλων Κρύας Βρύσης 3 0 1 2 -4 1
15 Ηρακλής Αμπελοκήπων 2 0 0 2 -2 0
16 Θύελλα 3 0 0 3 -5 0
17 Koζάνη 3 0 0 3 -7 0

 

Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καβάλα: Διακρίσεις για το Τμήμα Τριάθλου του ΝΟΘΑΚ στη Λίμνη Δόξα

Καβάλα-αθλητές του Τμήματος Τριάθλου του ΝΟΘΑΚ στους αγώνες πρόκρισης στη Λίμνη Δόξα
image_print

Σημαντικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και η αθλήτρια του Τμήματος Τριάθλου του Ναυτικού Ομίλου Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας στους αγώνες πρόκρισης της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, που διεξήχθησαν στη Λίμνη Δόξα.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με στόχο τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας για τους Μεσογειακούς Αγώνες Sprint Triathlon Ανδρών-Γυναικών και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sprint Triathlon Youth.

Στους Μεσογειακούς Αγώνες Sprint Triathlon, ο Κωνσταντίνος Αντέσχος κατέλαβε την 4η θέση, με επίδοση 1:03:22.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Sprint Triathlon Youth, ο Αργύρης Ντουάνογλου κατέκτησε τη 2η θέση με επίδοση 1:06:12, ο Δημήτρης Μακρυγιάννης την 3η θέση με 1:08:36 και η Ιωάννα Παπανικολάου την 3η θέση με 1:14:27.

Σύμφωνα με τον ΝΟΘΑΚ, για τους Μεσογειακούς Αγώνες την πρόκριση εξασφαλίζει μόνο ο νικητής του αγώνα, ενώ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα προκρίνονται οι δύο πρώτοι αθλητές και οι δύο πρώτες αθλήτριες.

Η αποστολή του συλλόγου ταξίδεψε περίπου 700 χιλιόμετρα από την Καβάλα για να συμμετάσχει στη διοργάνωση, ενώ η διεξαγωγή των αγώνων παρέμενε αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή, λόγω των ιδιαίτερα δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Το απαιτητικό μικροκλίμα της περιοχής δημιούργησε επιπλέον ψυχολογική πίεση και σωματική καταπόνηση για τους αθλητές και τον προπονητή. Παρά τις δυσκολίες, η ομάδα παρουσίασε ψυχική δύναμη, αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστική ωριμότητα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις τους, επισημαίνοντας ότι η πρόοδός τους αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και σωστής προπονητικής διαδικασίας.

Παράλληλα, εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές που εξασφάλισαν την πρόκριση και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες σε όλους στη συνέχεια της αγωνιστικής τους πορείας.

Φωτογραφικό υλικό:

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιγαντιαίο Κύπελλο Μουντιάλ από Lego στη Νέα Υόρκη

image_print

Ένα γιγαντιαίο αντίγραφο του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατασκευασμένο από περισσότερα από 1,36 εκατομμύρια τουβλάκια LEGO, αποκαλύφθηκε στη Νέα Υόρκη, εντυπωσιάζοντας κατοίκους και επισκέπτες.

Η κατασκευή, ύψους περίπου 8,5 μέτρων, στήθηκε στο Rockefeller Plaza με τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου θρύλου του ποδοσφαίρου Καφού και του σχεδιαστή της LEGO, Κριστόφ Βιετί.

Για την ολοκλήρωσή της χρειάστηκαν πάνω από 7.000 ώρες εργασίας, ενώ αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων για το Μουντιάλ του 2026. Το εντυπωσιακό έκθεμα αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου και της LEGO τις επόμενες ημέρες.

DNews Widget
Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ: Καταγγελίες του ΑΣ κατά της ΚΑΕ για αθέτηση συμφωνιών

ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά της ΚΑΕ - 2026
image_print

ΠΑΟΚ: Καταγγελίες του ΑΣ κατά της ΚΑΕ για αθέτηση συμφωνιών

Σοβαρές καταγγελίες κατά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατυπώνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσής του, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν τηρηθεί οι συμφωνίες που είχαν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ερασιτέχνης κάνει λόγο για οικονομικές εκκρεμότητες, απουσία σύμβασης για τη χρήση του PAOK Sports Arena και αθέτηση δεσμεύσεων που, όπως υποστηρίζει, έχουν δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις των δύο φορέων.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ ΠΑΟΚ, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η συνεργασία με την ΚΑΕ, ενώ ο Ερασιτέχνης υποστηρίζει ότι οι προσπάθειες εξεύρεσης λύσης μέσω διαδοχικών συναντήσεων δεν απέδωσαν αποτέλεσμα.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για αθέτηση συμφωνιών

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, από τον Νοέμβριο του 2025, όταν η ΚΑΕ πέρασε στον έλεγχο του επιχειρηματία Τέλη Μυστακίδη, η ομάδα μπάσκετ χρησιμοποιεί το PAOK Sports Arena και το έμβλημα του συλλόγου χωρίς να έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση και χωρίς να έχει καταβληθεί οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Ερασιτέχνης υποστηρίζει ότι, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις των εκπροσώπων της ΚΑΕ πως το θέμα θα διευθετηθεί, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, ενώ χαρακτηρίζει τη στάση της ΚΑΕ ως έλλειψη σεβασμού προς τον ιστορικό σύλλογο.

Παράλληλα, συγκρίνει τη συγκεκριμένη κατάσταση με τη συνεργασία που διατηρεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι για τη χρήση του γηπέδου της Τούμπας υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις και οικονομικές υποχρεώσεις που, όπως αναφέρει, τηρούνται κανονικά.

Αναφορά σε οικονομικές υποχρεώσεις και δωρεές

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι η δωρεά ύψους 500.000 ευρώ που είχε πραγματοποιήσει ο Τέλης Μυστακίδης αφορούσε αποκλειστικά τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και δεν σχετίζεται, σύμφωνα με τον ίδιο, με τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν υλοποιήθηκε και άλλη οικονομική δέσμευση που αφορούσε την κάλυψη του συμβολαίου του Αμερικανού βολεϊμπολίστα Τζεφ Τζέντρικ, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις που είχαν προηγηθεί.

Διαφωνίες για τη λειτουργία του PAOK Sports Arena

Ένα ακόμη σημείο τριβής αφορά, σύμφωνα με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, τους όρους λειτουργίας του PAOK Sports Arena.

Ο Ερασιτέχνης αναφέρει ότι η ΚΑΕ ζητά διαφορετικό επιμερισμό λειτουργικών εξόδων, όπως λογαριασμούς νερού, συντήρηση εγκαταστάσεων, φύλαξη και επισκευές, ενώ παράλληλα ζητεί την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου, χωρίς – όπως υποστηρίζει – να έχει προηγηθεί συμφωνία για τις οικονομικές υποχρεώσεις.

Στην ανακοίνωση διατυπώνονται επίσης ερωτήματα για τον χρόνο αποστολής σχετικής επιστολής από την πλευρά της ΚΑΕ, λίγο πριν από τις προθεσμίες που αφορούν τη συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα.

Έκκληση για ενότητα και σεβασμό

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι δεν ζητά προνομιακή μεταχείριση, αλλά τον σεβασμό των συμφωνιών και ισότιμη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι επιθυμία του είναι η διατήρηση της ενότητας στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την άποψη ότι ο σύλλογος πρέπει να λειτουργεί με κοινό γνώμονα το συμφέρον του οργανισμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη δημόσια απάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στις συγκεκριμένες καταγγελίες του ΑΣ ΠΑΟΚ.

DNews Widget
Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en