ΕΒΡΟΣ

Γυναίκα έπεσε από τα κόκκινα βράχια Αλεξανδρούπολης και νοσηλεύεται στην εντατική

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης για περιστατικό τραυματισμού 31χρονης στην παραλία “Κόκκινα Βράχια” Αλεξανδρούπολης. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι η ανωτέρω τραυματίστηκε μετά από πτώση της από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή της παραλίας . Η 31χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Π.Γ. Ν. Έβρου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

 Σύμφωνα με ανάρτηση της πυροσβεστικής στον λογαριασμό τους στο twitter, η 27χρονη κοπέλα έπεσε από ύψος 25 μέτρων στα Κόκκινα Βράχια της Αλεξανδρούπολης. Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές, ενώ χρειάστηκε επέμβαση για τον απεγκλωβισμό της κοπέλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία “selfie” με το κινητό της τηλέφωνο.

Την επιχείρηση απεγκλωβισμού ανέλαβαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, τα οποία και έσπευσαν στη βραχώδη περιοχή στο 3ο χλμ Αλεξανδρούπολης – Μάκρης.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι τα τραύματά της είναι σοβαρά.

Νικήτας Διαμαντόπουλος

Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της πυροσβεστικής στο twitter:

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki
e-evros.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version