ΚΑΒΑΛΑ

Γρανάς | Είμαστε στην τελική ευθεία για τα Λουτρά Ελευθερών

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες με τα τοπογραφικά στα Λουτρά Ελευθερών και υπολείπεται η εκπόνηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της αναπτυξιακής εταιρείας της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Εργοανάπτυξης Α.Ε. κ. Αρχέλαο Γρανά οι διαδικασίες τρέχουν ικανοποιητικά.

Ο κ. Γρανάς σημείωσε σε δηλώσεις του στο Radio ENA 90,5 ότι «Είναι γεγονός πως έχουμε τελειώσει τις διαδικασίες που χρειαζόταν σε ό,τι αφορά τοπογραφικά και ιστορίες και με τον καθορισμό της όχθης του ποταμού και εκείνο που μένει αυτή την στιγμή είναι να εγκριθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων η οποία δημιουργείται αυτή την στιγμή και σε αυτήν περιλαμβάνεται περίπου το 70% των απαιτούμενων κτηριακών εγκαταστάσεων σαν ολοκλήρωση της μελέτης, όπου αυτές μετά θα κατατεθούν ως σχέδια από τα γραφεία που έχουν αναλάβει να καταθέσουν στην Πολεοδομία τις αδειοδοτήσεις για τις κτηριακές εγκαταστάσεις.

Είμαστε δηλαδή στην τελική ευθεία. Εκείνο που περιμένουμε τώρα είναι να εγκριθεί και η σειρά των μελετών που έχουν κατατεθεί για την εταιρεία μας, το νόμο περί αναπτυξιακών εταιρειών δηλαδή, τον αναπτυξιακό νόμο. Να πάρει κάποια χρήματα αναμένεται. Οι ειδήσεις είναι καλές. Βέβαια δεν προχωρούν με τον ρυθμό που θα ήθελαν και οι επενδυτές. Καθώς φαίνεται ότι έχουν “κολλήσει” αιτήματα επενδυτών από το 2020 (!) στο Αρμόδιο Υπουργείο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version