ΚΑΒΑΛΑ

Γιώργος Βαφείδης | Αυξημένη ήταν η κίνηση στα καταστήματα εστίασης

Ικανοποιημένος εμφανίζεται με δηλώσεις του στον »Ενήμερο» ο πρόεδρος του σωματείου καφεζυθοπωλών Καβάλας Γιώργος Βαφείδης, αναφορικά με την κίνηση που καταγράφηκε στα καταστήματα εστίασης της πόλης, αλλά και εκτός αυτής στη διάρκεια του καλοκαιριού.

»Ήταν αυξημένη η τουριστική κίνηση οφείλω να ομολογήσω φέτος. Τα δικά μας καταστήματα σίγουρα πήγαν καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πάντα φυσικά ο τουρισμός κινείται περισσότερο στα καταστήματα της παραλιακής ζώνης, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η κίνηση στο κέντρο της αγοράς», επισήμανε ο κ. Βαφείδης.

»Εμείς από την πλευρά μας ως κλάδος και κατ’ επέκταση η τοπικοί αυτοδιοίκηση και οι φορείς πρέπει πάντα να βελτιώνουμε το προϊόν μας για να υπάρχει από χρονιά σε χρονιά ένα καλύτερο αποτέλεσμα…»

»Αυτά τα καταστήματα που ευνοήθηκαν πολύ περισσότερο κι είναι λογικό είναι τα beach bar της πόλης μας και κατ’ επέκταση της περιφερειακής ενότητας Καβάλας που καρπώνονται και το μεγαλύτερο ποσοστό από την τουριστική κίνηση. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, αλλά να είμαστε σε επαγρύπνηση γιατί έχουμε δει στο παρελθόν ότι ο τουρισμός και η αυξημένη κίνηση έρχονται και παρέρχονται. Εμείς από την πλευρά μας ως κλάδος και κατ’ επέκταση η τοπικοί αυτοδιοίκηση και οι φορείς πρέπει πάντα να βελτιώνουμε το προϊόν μας για να υπάρχει από χρονιά σε χρονιά ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η παγίωση δεν είναι ότι καλύτερο. Νομίζω ότι δική μας αγορά πήγε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι», σημείωσε καταληκτικά ο Γιώργος Βαφείδης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version