ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Για να διευκολυνθούν δάσκαλοι και καθηγητές | Κλειστά όλα τα σχολεία λόγω εκλογών των εκπαιδευτικών

Κλειστά θα είναι σήμερα, Τετάρτη, τα σχολεία σε όλη τη χώρα (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.

 

Τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν, όπως γίνεται πάντα στις εκλογές των εκπαιδευτικών, για να διευκολυθούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αναδειξης των εκπροσώπων τους.

 

Το υπουργείο Παιδείας έχει καλέσει τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν έγκαιρα τους μαθητές και ήδη έχουν γίνει ανακοινώσεις που ενημερώνουν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Τετάρτη.

Στο νομό Καβάλας τώρα περισσότεροι από 1.100 δάσκαλοι προσήλθαν σήμερα στις κάλπες ώστε να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους με τον απερχόμενο πρόεδρο του σωματείου των δασκάλων να κάνει λόγο για μία ομαλή διαδικασία αλλά με μαζική συμμετοχή.  Δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί δημοτικών σχολείων γενικότερα, ψηφίζουν από το πρωί μέχρι το απόγευμα στο 12ο Δημοτικό Σχολείο και στο Δημοτικό σχολείο του Πρίνου.

 

Αντίστοιχα εκλογές είχαμε και για τους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης του νομού που από το πρωί ψήφιζαν στο 6ο Λύκειο Καβάλας και στο Γυμνάσιο του Πρίνου.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version