LIFESTYLE

Γιατί οι γυναίκες ”τρελαίνονται” για τον Ντάνο

Από την Ελεονώρα Μάη

Γεια σας και πάλι εδώ είμαι! Αυτό το παιχνίδι επιβίωσης το ξέρετε; Αυτό το Survivor! Νομίζω το ξέρετε, οι περισσότεροι τουλάχιστον! Σίγουρα θα γνωρίζετε και για τους συμμετέχοντες και σίγουρα θα ξέρετε ότι ένας από αυτούς κάνει θραύση, στο γυναικείο κοινό κυρίως! Ναι, ναι για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μιλάω, κοινώς “Ντάνο”, αυτό το παλικάρι από την Σκιάθο. Εγώ την αλήθεια μου θα την πω! Δεν παρακολουθούσα το παιχνίδι από την αρχή, αλλά λίγο η “πλύση εγκεφάλου” από τα μμε, λίγο ο καταιγισμός δημοσιεύσεων στα social media, ένεκα και η έρευνα για το άρθρο που διαβάζετε τώρα και λίγο η περιέργειά μου, με κάνανε να το παρακολουθώ (όχι φανατικά το τονίζω!!!).

Αυτό λοιπόν το ξανθό αγόρι έχει γίνει το αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες. Από τα όσα έχω δει, δικαίως! Είναι αυτός ο άντρας που έχει το βλέμμα το βαρύ κι ασήκωτο, παθιάζεται με ότι κι αν ασχοληθεί, ε και βοηθάει και αρκετά και η εμφάνιση, δε νομίζω να διαφωνείτε;! Κυρίως αυτή! Είναι σέξυ και έχει γλυκό χαμόγελο. Είναι και το ηλιοκαμένο αδυνατισμένο πια κορμί του. Συμβάλλει βέβαια και όλο το γενικό προφίλ που έχει “χτιστεί” γύρω του. Ναι ναι ακριβώς! Αυτό που καταλάβατε. Γιατί μη ξεχνάτε ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι που πουλάει ακριβά το τομάρι του και τα τομάρια των συμμετεχόντων, με το αζημίωτο πάντα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το καθαρόαιμο αρσενικό που είναι και greek lover που αφήνει και ένα μυστήριο να πλανάται γύρω του. Παράλληλα όμως, νοιάζεται για όλα εκεί στην παραλία, βοηθάει με κάθε ευκαιρία σε ό,τι χρειαστεί, φαίνεται δίκαιος, παρόλο που υπήρξαν και υπάρχουν αιχμές από αρκετούς παίκτες για το αντίθετο. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι και αντίδραση γιατί ο Γιώργος έδειξε από την αρχή τις ηγετικές του τάσεις. Κερδίζει στα περισσότερα αγωνίσματα μη τον ξεχνάτε και αυτό! Οι γυναίκες θαυμάζουν τους δυνατούς και πετυχημένους! Βέβαια συγκινούνται και με τους ευαίσθητους και ο Ντάνος το έχει και αυτό! Δεν χάνει ευκαιρία για να επισημάνει πόσο σημαντική είναι η οικογένεια γι’ αυτόν, λέγοντας πως μπορεί μέχρι και την ζωή του να ρισκάρει γι’ αυτήν.

Εγώ τώρα δεν ξέρω αν αρέσει στις γυναίκες για όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω ή απλά επειδή είναι “της μόδας” αυτό τον καιρό. Τι θέλω να πω; Κατά καιρούς βρε παιδιά σε κάθε παιχνίδι, show ή εκπομπή που πουλάει στην τηλεόραση, υπάρχει κι ένας όμορφος (όχι πάντα!) που γίνεται το αντικείμενο του πόθου μιας μεγάλης μερίδας γυναικών. Όχι όμως για πολύ! Μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι, ίσως και λίγο ή αρκετό καιρό μετά. Το σίγουρο όμως είναι πως κάποτε θα ξεφουσκώσει όλο αυτό. Για να μην παρεξηγηθώ (και με κυνηγήσουν πολλά κορίτσια….), δεν θέλω να απομυθοποιήσω κανέναν και τίποτα, απλά βλέπω και λέω τα πράγματα ρεαλιστικά. Έχουμε άλλωστε άπειρα παραδείγματα παικτών κυρίως σε reality shows που ήταν για λίγο ή πολύ χρονικό διάστημα μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και μετά τους χάσαμε παντελώς.

Μα ό,τι και να λέμε, η αλήθεια είναι πως ο Ντάνος αρέσει. Για κάποιους λόγους δικαίως και για κάποιους όχι και τόσο. Σίγουρα το τηλεοπτικό κοινό (και όχι μόνο) κάτι ξέρει. Ίσως βλέπει μια αλήθεια σε όλα αυτά. Και λέω αλήθεια γιατί σε ένα τέτοιο παιχνίδι πας λίγο υποψιασμένος (αφού έχει ξαναγίνει) και με μια τακτική. Ίσως η τακτική του Αγγελόπουλου να είναι ο αληθινός εαυτός του που κάποιες φορές μπορεί να αλλοιώνεται από την πείνα και την κούραση. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι είναι αυτός που ξεκίνησε μαχητής και “άσημος” και κατέληξε μονομάχος και “διάσημος”!  Εις το επανιδείν! 

Για να βρείτε την Ελεονώρα Μάη στο facebook, πατήστε εδώ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version