ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιαννακόπουλος | «Ελεεινός και τιποτένιος ο Σπανούλης»

Μύδρους εξαπέλυσε εναντίον του αρχηγού του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας για εκείνον με βαρείς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά τον αρχηγό των Πειραιωτών.

«Ο κόσμος ήταν άψογος για 38,5 λεπτά. Δυστυχώς η ομάδα δεν έπαιξε καλά. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όμως, όλη η Ελλάδα είδε έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει από το μπάσκετ να κάνει τέτοια χειρονομία. Έχει 20-30 εκατομμύρια ευρώ στην τράπεζα. Ένας ελεεινός και τιποτένιος κατάφερε να χαλάσει αυτή τη γιορτή και πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο.

Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα , στον κ. Κοντονή να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε; Ο Σπανούλης δεν έχει χώρο στο ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω πραγματικά κάποιος να βρεθεί να τιμωρήσει αυτό τον άνθρωπο. Δεν έπεσε ούτε κέρμα σήμερα. Ήρθε ο κόσμος εδώ σε μία γιορτή. Τους έχουμε κερδίσει με κάθε τρόπο, και έρχεται ο κ. Σπανούλης να πανηγυρίσει με αυτό τον τρόπο;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιαννακόπουλος.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version