ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia στην Αλεξανδρούπολη θα διεξαχθούν οι εργασίες της 5ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης…

Στην Γενική Συνέλευση έχει προσκληθεί και θα παραστεί ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) κ. Γρηγόριος Γερακαράκος, καθώς και οι συνδικαλιστικοί φορείς των εργαζομένων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, συνδικαλιστικοί φορείς εργαζομένων στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και θεσμικοί φορείς της περιοχής για να τοποθετηθούν και να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους επί των επίκαιρων προβλημάτων που τους απασχολούν.

Επίσης στην συνέλευσή θα παρευρεθεί ο Διευθυντής της Κρατικής Ψυχιατρικής Κλινικής Ε.Σ.Υ. κ. Γεώργιος Καφαλής ο οποίος θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα: «Η επίδραση του επαγγέλματος του αστυνομικού στην ψυχική υγεία του ίδιου και της οικογένειας του».

Ημέρα μνήμης θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών

 

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 και ώρα 9:30 π.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης θα τελέσει το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.).

Στην τελετή έχουν προσκληθεί να παραστούν οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι που εργάζονται στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, οι Πολίτες, οι Πολιτικές, Θρησκευτικές, Αστυνομικές, Στρατιωτικές Αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Πολιτικά κόμματα, καθώς και Συνδικαλιστικοί φορείς.

Μετά το πέρας του μνημόσυνου θα παρατεθεί δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρούπολης.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version