ΚΑΒΑΛΑ

Γενική ικανοποίηση όλων των φορέων για την Λευκή Νύχτα του 2018 (video)

Γενικευμένη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στην πόλη και για τη φετινή Λευκή Νύχτα. Μία λευκή νύχτα με 31 εκδηλώσεις που μάγεψε τους Καβαλιώτες αλλά και τους επισκέπτες.Η ικανοποίηση προέρχεται κυρίως από την τοπική αγορά. Οι κόσμος που κατέβηκε στο κέντρο της Καβάλας το απόγευμα και το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαϊου, πριν από τη βόλτα και τη διασκέδασή του, επισκέφθηκε και ψώνισε από τα καταστήματα.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές προερχόμενες από την τροχαία Καβάλας, ο κόσμος που το βράδυ της Παρασκευής κινήθηκε στο κέντρο της πόλης ήταν διπλάσιος σε σχέση με πέρσι.

Οργανωτικά προβλήματα δεν υπήρξαν. Ούτε παράπονα διατυπώθηκαν στη διάρκεια των εκδηλώσεων ή μετά από αυτές. Φυσικά το κορυφαίο, κεντρικό, πολιτιστικό γεγονός της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η μουσική συναυλία των χορωδιών μαθητών των μουσικών σχολείων , υπό τη συμπαράσταση – καθοδήγηση και διδασκαλία του Διονύση Σαββόπουλου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι οι φορείς δίνουν το ραντεβού τους για του χρόνου. Στόχος τους να αναβαθμίσουν τις εκδηλώσεις και να βάλουν στο τραπέζι νέες ιδέες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version