ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Γάκης | Εντός της εβδομάδας η αποκατάσταση των εργασιών φυσικού αερίου σύμφωνα με την ΔΕΔΑ

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Radio ENA 90,5 και στον Απόστολο Ατζεμιδάκη παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Χρήστος Γάκης.

Όπως τόνισε ο κ. Γάκης το θέμα των αποκαταστάσεων των εργασιών του φυσικού αερίου το έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο ο ίδιος ενώ είναι ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησε με τον υπεύθυνο της ΔΕΔΑ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κατά την διάρκεια της επίσκεψης του δεύτερου στην Καβάλα.

“Συζήτησα το θέμα των αποκαταστάσεων με τον υπεύθυνο της ΔΕΔΑ. Μου διαβεβαίωσε ότι εντός της εβδομάδας από το πέρας των εργασιών αναμένεται να γίνεται η αποκατάσταση του οδοστρώματος. Κάναμε μία αυτοψία στο κομμάτι που ήδη έχει τοποθετηθεί ο αγωγός. Φαίνεται ότι σε ένα κομμάτι ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται αποκατάσταση με ασφαλτόστρωση”.

Όσον αφορά το θέμα των συνδέσεων και το οικονομικό κομμάτι ο κ. Γάκης ανέφερε τα εξής :

“Να πούμε ότι οι ρυθμοί που προχωρούν οι εργασίες είναι πολύ γρήγοροι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχουμε και την πρώτη σύνδεση ακόμα και πριν το τέλος του έτους, δηλαδή το φθινόπωρο. Τώρα όσον αφορά το θέμα του κόστους των συνδέσεων και αυτό το συζήτησα με τον υπεύθυνο της ΔΕΔΑ και συμφωνήσαμε στο να είναι μηδενικό το κόστος σύνδεσης. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο, με έχουν ρωτήσει αρκετοί και αυτό δείχνει ότι θα υπάρξουν συνδέσεις στην πόλη της Καβάλας”.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version