ΚΑΒΑΛΑ

Βραβεύτηκε το φρούριο της Καβάλας

Το Φρούριο της Καβάλας βραβεύτηκε πρόσφατα από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο, την TripAdvisor, για το γεγονός ότι λαμβάνει διαρκώς εξαιρετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες που το επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Τη βράβευση και την απόδοση σχετικού Πιστοποιητικού Διάκρισης γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ιστοσελίδας ΤripΑdvisor για επιχειρήσεις Marc Charron με σχετική επιστολή του στη διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»

Το Πιστοποιητικό Διάκρισης 2014 βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που έλαβε το Φρούριο Καβάλας κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους από τους ίδιους τους επισκέπτες .

Σύμφωνα με τη βαθμολογία των πελατών στο TripAdvisor το Φρούριο Καβάλας με άριστα το 5 έλαβε 4,5. Η βράβευση αυτή συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω προβολή του ιστορικού μνημείου αλλά και του τουριστικού προορισμού γενικότερα.

Σημειώνεται ότι μέσω του ΤripΑdvisor, που λειτουργεί σε 30 χώρες, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει το ταξίδι του έχοντας πρόσβαση σε κριτικές και συμβουλές για ξενοδοχεία, θέρετρα, πτήσεις, ενοικιαζόμενα, ταξιδιωτικά πακέτα, αξιοθέατα, επισκέψιμους χώρους και πολλά άλλα.

Οι επισκέπτες του ΤripΑdvisor υπολογίζονται σε 60 εκατομμύρια μηνιαίως, ενώ τα μέλη του ανέρχονται σε 44 εκατομμύρια και οι κριτικές που περιέχονται στην ιστοσελίδα ξεπερνούν τα 150 εκατομμύρια.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version