ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Βραβεύτηκαν οι εθελοντές του Kavala Air Sea Show 2014

Τιμητικά διπλώματα σε εθελοντές του 4ου Kavala Air Sea Show απονεμήθηκαν το πρωί από τον αντιπεριφερειάρχη Αρχέλαο Γρανά, τον δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή και τον πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Στέλιο Σχοινάκη, στο πλαίσιο μιας λιτής τελετής που έγινε στο δημαρχείο.

Στην σύντομη τοποθέτησή του ο δήμαρχος τόνισε ότι χωρίς την παρουσία και την φροντίδα των 100 και πλέον εθελοντών, τους οποίους χαρακτήρισε «σκελετό» του Kavala Air Sea Show, τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί. Σύμφωνα με τον κ. Σιμιτσή, οι εθελοντές κατέδειξαν ότι οι καβαλιώτες κινητοποιούνται αποτελώντας έτσι την ψυχή του σόου, ενώ ευχήθηκε οι νέες διοικήσεις, σε δήμο και αντιπεριφέρεια, να συνεχίσουν το Kavala Air Sea Show, να γίνει το χαρακτηριστικό της πόλης μας και να έχει ζωή για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Ο δήμαρχος Καβάλας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, την «ψυχή» του σόου και πρώτο εθελοντή, όπως τον χαρακτήρισε, ενώ δήλωσε σίγουρος ότι η προσφορά του θα συνεχιστεί, εφόσον του δοθεί αυτή η δυνατότητα. Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός του τι μπορεί να προσφέρει στον τόπο μας η συνεργασία εθελοντών και φορέων, ενώ τόνισε ότι το φετινό Kavala Air Sea Show ήταν το καλύτερο από όλα όσα προηγήθηκαν.

Εξήρε δε την προσφορά του Παναγιώτη Γεωργιάδη και των εθελοντών, οι οποίοι με την δουλειά τους κατάφεραν να δείξουν σε πολλές περιοχές του κόσμου τι μπορεί να κάνει η Καβάλα σε επίπεδο οργάνωσης. Ο κ. Γρανάς χαρακτήρισε το Kavala Air Sea Show θεσμό κι όπως και ο δήμαρχος ευχήθηκε να συνεχιστεί από τις επόμενες διοικήσεις και να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version