ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στις αυλές των σχολείων του Δήμου Παγγαίου (video)

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλο «Παρεμβάσεις διαμορφώσεων σε αύλειους χώρους των σχολείων του Δήμου Παγγαίου», συνολικού προϋπολογισμού 190.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις στους αύλειους χώρους των σχολείων του Δήμου Παγγαίου και συγκεκριμένα σε σχολικούς χώρους της Γαληψούς, της Νικήσιανης, του Ελαιοχωρίου και της Ελευθερούπολης. Πρόκειται ουσιαστικά να ανακατασκευαστούν οι υπάρχουσες παιδικές χαρές, προκειμένου να λάβουν πιστοποίηση καταλληλότητας χώρου και λειτουργίας από την Επιτροπή Ελέγχου Παιδικών Χαρών του Δήμου Παγγαίου.

«Μέσω του συγκεκριμένου έργου θα αναδείξουμε νέους χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας με όλα τα σύγχρονα μέσα. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε καλαίσθητους χώρους με νέες και σύγχρονες δραστηριότητες, οι οποίες θα είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση από τα παιδιά και θα αναβαθμίσουν σημαντικά την αισθητική των παιδικών χαρών στον Δήμο Παγγαίου. Το συγκεκριμένο έργο θα περιλαμβάνει σημαντικές αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, παραμένοντας πιστοί και συνεπείς στον αρχικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version