ΚΑΒΑΛΑ

Βίντεο-Ντοκουμέντο | Οι εργαζόμενοι-“καταληψίες” του Πρίνου ετοίμαζαν επίθεση με υδρόθειο;

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο δείχνει ότι η ομάδα που είχε καταλάβει τις εγκαταστάσεις του Πρίνου πιθανότατα ετοίμαζε “επίθεση” με υδρόθειο όπως αναφέρουν πηγές του εργοστάσιου σε περίπτωση επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων ή εισόδου “ανεπιθύμητων” για την κατάληψη προσώπων φέρνει στη δημοσιότητα το ΕΝΑ Channel.

Σύμφωνα με πηγές της Energean το βίντεο δείχνει τοποθετημένο ανεμιστήρα μπροστά στη βάνα του αγωγού από τον οποίο περνά όξινο αέριο προς την εγκατάσταση. Τα στελέχη της Ενεργειακής που πραγματοποίησαν κατόπτευση του χώρου μετά την επέμβαση της Αστυνομίας βρήκαν την βάνα ανοικτή, κάτι που σημαίνει ότι υπήρχε διαρροή υδροθείου στην ατμόσφαιρα.

Άλλωστε, η μυρωδιά ήταν έντονη τόσο το πρωί της Τρίτης όσο και την Πέμπτη στη διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ακόμη μεγαλύτερο όμως είναι το σοκ που προκαλεί η τοποθέτηση ανεμιστήρα μπροστά στη βάνα! Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείτο ρεύμα αέρα με υδρόθειο με κατεύθυνση προς την πύλη του εργοστασίου, κάτι που δείχνει ότι κάποιοι έπαιξαν με την ασφάλεια των εργαζομένων και οποιουδήποτε άλλου μετέβαινε στην εγκατάσταση.

Δείτε το βίντεο :

Το δεύτερο βίντεο που παρουσιάζει το ENA Channel δείχνει τη στιγμή έκρηξης σε μετασχηματιστή που προκάλεσε στιγμιαία διακοπή ρεύματος, μετά τη λήψη μεγάλης ποσότητας νερού από υποδομές που χρησιμοποιούνται για την πυρόσβεση και τις οποίες η ομάδα που πραγματοποίησε την κατάληψη χρησιμοποίησε εναντίον των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο :

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version