Quantcast
Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Καβάλα – Πανσερραϊκος 2 – 2 | Η νίκη χάθηκε στις καθυστερήσεις

image_print

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι, με συνεχόμενες εναλλαγές συναισθημάτων, ο ΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανσερραϊκό στην 15η αγωνιστική της Super League 2.

Οι «αργοναύτες» μπήκαν καλά στο παιχνίδι και μέσα στα πρώτα λεπτά έχουν δημιουργήσει απειλές για την εστία του Καβουσάκη, με τον Σταμένκοβιτς να μην μπορεί να τελικά να σκοράρει. Η κυριαρχία του ΑΟΚ διέρκησε για περίπου 15 λεπτά, όμως στην συνέχεια ο Πανσερραϊκός πίεσε και έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, με τον Κυρίτση να κρατά το «μηδέν» στην εστία του μέχρι και την λήξη του α’ μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα προηγηθούν με τον Κονσί να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και να σκοράρει για το 0-1. Η απάντηση για τον ΑΟΚ ήρθε περίπου 10 λεπτά αργότερα, όταν ο Ebert βρήκε τον Καζαντζίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με παράλληλη πάσα έδωσε μισό γκολ στον Musija ο οποίος εξ’ επαφής νίκησε τον Καβουσάκη για το 1-1. Στο 81’ ήρθε η πλήρης ανατροπή, όταν ο Ebert εκτέλεσε έξυπνα φάουλ που κέρδισαν οι «αργοναύτες», κι ο Σαμπανίδης με υπέροχο πλασέ έγραψε το 2-1 για τους Καβαλιώτες. Η φάση του αγώνα ήρθε στο 93’ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μαρκιόνι έγραψε το τελικό 2-2.

Τα γκολ: Musija 74’, Σαμπανίδης 81’/ Konsi 63’, Marcioni 90’+3’

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ο Καβάλα (Νouri): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Spasic (46’ Γροσδάνης), Στίκας (90’ Πανουργιάς), Nedeljokovic, Θωμαϊδης (66’ Σαμπανίδης), Μπελεβώνης, Musija (83’ Cohen), Ebert, Armalas, Stamenkovic.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Δημητρίου (83’ Παπαβασιλείου), Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Messi (70’ Καρασαλίδης), Ανάκογλου (50’ Diaz), Κανις, Konsi, Marconi.

SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο Καβάλα-Πανσερραϊκός 2-2

Α.Ο Ξάνθη-Βέροια 0-3

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕ Λάρισα 1-2

Αλμωπός Αριδαίας-Ολυμπιακός Β’ 3-0

Θεσπρωτός-Ηρακλής 1-5

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας 0-2

Πιερικός-Απόλλων Πόντου 1-0

ΠΑΟΚ Β’-Α.Ο Τρίκαλα ΑΝΑΒΟΛΗ

ΡεπόΑναγέννηση Καρδίτσας

 

SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Βέροια*** 27 (26-8)
  2. ΑΕ Λάρισα** 26 (17-5)
  3. Α.Ο Ξάνθη***** 22 (19-8)
  4. Αναγέννηση Καρδίτσας****** 19 (16-5)
  5. Αλμωπός Αριδαίας*** 18 (17-11)
  6. Θεσπρωτός** 18 (18-14)
  7. Ολυμπιακός Β’** 18 (14-14)
  8. Νίκη Βόλου*** 16 (16-8)
  9. Ηρακλής**** 16 (10-6)
  10. Α.Ο Τρίκαλα**** 13 (11-18)
  11. Πιερικός** 13 (13-15)
  12. Απόλλων Πόντου*** 12 (17-17)
  13. Πανσερραϊκός**** 11 (14-19)
  14. ΠΑΟΚ Β’****** 10 (9-9)
  15. Ολυμπιακός Βόλου**** 9 (13-19)
  16. Απόλλων Λάρισας*** 8 (9-18)
  17. Α.Ο Καβάλα****** 3 (4-49)

(**) Έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα

(***) Έχουν τρια παιχνίδια λιγότερα

(****) Έχουν τέσσερα παιχνίδια λιγότερα

(*****) Έχουν πέντε παιχνίδια λιγότερα

(******) Έχουν έξι παιχνίδια λιγότερα

DNews Widget
Click to comment

Απάντηση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουντιάλ 2026: Η ατάκα για τον Μέσι που φέρεται να πυροδότησε τον καυγά Παρέδες–Γκάβι

Ένταση ανάμεσα στους παίκτες της Ισπανίας και της Αργεντινής μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026
image_print

 

Μια αιχμηρή φράση για τον Λιονέλ Μέσι φέρεται να αποτέλεσε την αφορμή για τη συμπλοκή ανάμεσα στον Λεάντρο Παρέδες και τον Γκάβι, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Μουντιάλ 2026.

Η Ισπανία επικράτησε της Αργεντινής με 1-0 στην παράταση, χάρη σε γκολ του Φεράν Τόρες στο 106ο λεπτό, κατακτώντας για δεύτερη φορά στην ιστορία της το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, το τελευταίο σφύριγμα στο MetLife Stadium συνοδεύτηκε από ένταση, σπρωξίματα και αντιπαραθέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Τι φέρεται να είπε ο Πέδρι

Σύμφωνα με όσα αποδίδονται στον Λισάντρο Μαρτίνες, ο ίδιος βρισκόταν δίπλα στον Παρέδες όταν ο Πέδρι φέρεται να πλησίασε τους Αργεντινούς και να σχολίασε:

«Ο Μέσι αστόχησε και τώρα πηγαίνετε όλοι σπίτι σας».

Ο Αργεντινός αμυντικός υποστήριξε ότι ο Παρέδες άκουσε αμέσως τη συγκεκριμένη φράση και αντέδρασε, σε μια στιγμή κατά την οποία η απογοήτευση από την απώλεια του τροπαίου ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Στο αρχικό δημοσίευμα υπάρχει διαφορετική αναφορά ως προς τον Ισπανό παίκτη που έκανε το σχόλιο, καθώς σε άλλο σημείο κατονομάζεται ο Ρόδρι. Ωστόσο, στην αποδιδόμενη δήλωση του Μαρτίνες γίνεται λόγος για τον Πέδρι.

Η κατάσταση ξέφυγε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Κατά την ίδια περιγραφή, η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε γρήγορα, με ποδοσφαιριστές και από τις δύο πλευρές να παρεμβαίνουν για να υπερασπιστούν ή να απομακρύνουν τους συμπαίκτες τους.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες ανέφερε ότι προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκομένους και όχι να συμμετάσχει στον καυγά, τονίζοντας πως κανείς δεν θα ήθελε ένας τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου να ολοκληρωθεί με τέτοιες εικόνες.

«Ο σεβασμός πρέπει να είναι αμφίδρομος»

Ο διεθνής αμυντικός αναγνώρισε ότι η Ισπανία είχε κάθε δικαίωμα να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου και ότι η Αργεντινή όφειλε να αποδεχθεί την ήττα της.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο σεβασμός προς τον αντίπαλο πρέπει να διατηρείται τόσο στη νίκη όσο και στην ήττα, καθώς λίγες λέξεις σε μια φορτισμένη στιγμή μπορούν να οδηγήσουν σε ένταση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένταση μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026: Παρέδες και Γκάβι πιάστηκαν στα χέρια

Ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Ισπανίας και της Αργεντινής μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026
image_print

Σε επεισοδιακό κλίμα ολοκληρώθηκε ο τελικός του Μουντιάλ 2026, καθώς μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ισπανία και την Αργεντινή σημειώθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας με 1-0, όμως οι πανηγυρισμοί επισκιάστηκαν προσωρινά από τις αψιμαχίες που ακολούθησαν στο χορτάρι.

Πρωταγωνιστές ο Παρέδες και ο Γκάβι

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το SPORT24, ο Αργεντινός μέσος Λεάντρο Παρέδες ενεπλάκη σε έντονο επεισόδιο με τον Γκάβι της Ισπανίας.

Κατά τη διάρκεια της έντασης, οι δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, με τον Παρέδες να ρίχνει τον Ισπανό χαφ στο έδαφος.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος φέρεται να είχε εμπλακεί και σε επεισόδιο με τον αμυντικό της Ισπανίας Έρικ Γκαρθία, πιάνοντάς τον από τον λαιμό κατά τη διάρκεια των αντεγκλήσεων.

Η ένταση έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων

Οι συμπαίκτες και τα μέλη των δύο αποστολών παρενέβησαν άμεσα, αποτρέποντας την περαιτέρω κλιμάκωση του επεισοδίου.

Παρά την ένταση που επικράτησε αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, η κατάσταση εκτονώθηκε σύντομα, επιτρέποντας να συνεχιστούν οι απονομές και οι πανηγυρισμοί των Ισπανών για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

DNews Widget
Continue Reading

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέστος Χρυσούπολης: Κρατά τον κορμό του και ενισχύεται δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν

image_print

Μεθοδικά συνεχίζει τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νέστος Χρυσούπολης, προχωρώντας τόσο σε σημαντικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της περσινής επιτυχημένης πορείας, όσο και σε μεταγραφικές κινήσεις που ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ.

Στην ομάδα της Χρυσούπολης θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Αστράς, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα. Ο Αστράς αποτέλεσε σημείο αναφοράς κάτω από τα δοκάρια την περασμένη χρονιά, πραγματοποιώντας καθοριστικές επεμβάσεις και ξεχωρίζοντας για την ηγετική του παρουσία, το πάθος και την αγωνιστικότητά του. Η παραμονή του θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές που εκφράζουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του συλλόγου.

Στον βασικό κορμό του Νέστου θα συνεχίσει να ανήκει και ο Βασίλης Κωστίκας. Η διοίκηση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας, προσφέροντας σταθερότητα, πάθος και συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, ο Νέστος προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Νέο μέλος της ομάδας είναι ο Αντώνης Τριμμάτης, ποδοσφαιριστής με πλούσιες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες. Στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες ιστορικών συλλόγων όπως ο Ατρόμητος, ο Εθνικός, το Αιγάλεω, η Παναχαϊκή, η ΑΕΛ και η Ελλάς Σύρου, με τους ανθρώπους του συλλόγου να εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία και η ποιότητά του θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της νέας περιόδου.

Στη Χρυσούπολη θα αγωνίζεται και ο Κώστας Μπαλτάς, ο οποίος αποκτήθηκε μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεχώρισε για τη σταθερότητα και την αγωνιστικότητά του, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στα Μετέωρα, τον Π.Ο. Φήκης και τον Πιερικό, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες από απαιτητικά πρωταθλήματα.

Με τις δύο ανανεώσεις και τις ισάριθμες μεταγραφές, ο Νέστος Χρυσούπολης δείχνει ξεκάθαρα ότι επιδιώκει να διατηρήσει τον βασικό κορμό που τον οδήγησε στην επιτυχία, προσθέτοντας παράλληλα ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ, ώστε να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
text about elections

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en