ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Ο. Καβάλα – Απόλλων Πόντου 3 – 0 | Ουσιαστική εμφάνιση και «τριάρα» στον Απόλλωνα

Ο ΑΟΚ ήταν ανώτερος από τον Απόλλωνα Πόντου στο «Ανθή Καραγιάννη» όπου και επικράτησε με 3-0 για την 18η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Ο ΑΟΚ από το πρώτο λεπτο της αναμέτρησεις πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να έχει την μεγάλη φάση μέχρι το ημίωρο, αυτή όμως ήρθε στο 30’ όταν από τα δεξιά ο Ammour έκανε την σέντρα και ο Stamenkovic με κεφαλιά έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΟΚ ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση του, και στο 73’ o Stamenkovic έκανε όμορφη ενέργεια και έδωσε πάσα στον νεοεισελθέντα Alimi ο οποίος σε κενή εστία «κλείδωσε» το τρίποντο για τους «αργοναύτες». Το «κερασάκι» στην τόυρτα έβαλε ο Patrick Ebert με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ το οποίο καταλογίστηκε μετά από χέρι του Δαλιανόπουλου εντός της περιοχής.

Τα γκολStamenkovic 30’, Alimi, 74’, Ebert 83’

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Ο Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης (87’ Θωμαίδης), Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Αμούρ (66’ Αλίμι), Άμπερτ, Οκάν (59’ Σαμπανίδης), Καϊούμπι (87’ Ρέτσος), Σταμένκοβιτς.

 

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίκτας, Πάθι, Σουντουρά (58’ Λουφάκης), Ρούνει, ΕνΝομό, Νάσσερ (21’ λτ Δαλιανόπουλος), Καλογέρης, Αμαραντιδης, Φράγκος (69’ Τσιμίκας), Ιντζίδης (69’ Γκάι).

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version