ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Α.Ιωσηφίδου | «Ναι… θα είμαι υποψήφια δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές»

Η Αναστασία Ιωσηφίδου, πρώην πρόεδρος της Δημωφέλειας και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Καβάλας δηλώνει πανέτοιμη για τη δημιουργία μιας νέας Δημοτικής παράταξης με σκοπό την κάθοδο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Παρά το ότι αρκετοί είχαν συνδέσει την θέληση της να ηγηθεί μιας παράταξης προκειμένου να λάβει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ντίνου Κλειτσιώτη δεν μπορεί να καθορίσει την απόφαση που πήρε και απομένει μόνο ο χρόνος στον οποίο η ίδια και οι συνεργάτες της θα επιλέξουν να ανακοινώσουν.

Όπως μας είπε, η ίδια δεν έκρυψε ποτέ την πολιτική της ταυτότητα (Νέα Δημοκρατία) αλλά το θέμα της υποψηφιότητας της αφορά όλους τους πολίτες και είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τη διοίκηση του δήμου Καβάλας με τη στήριξη όλων.

«Κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη. Κανείς δεν μπορεί να διεκδικεί το δήμο Καβάλας βασιζόμενος μόνο σε κομματικές ομάδες πολιτών. » μας είπε, υποστηρίζοντας οτι θα είναι λάθος από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας να βιαστεί παίρνοντας θέση τόσο νωρίς.

Άλλωστε, το ενδεχόμενο προκήρυξης βουλευτικών εκλογών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, είναι ένα από τα σενάρια που ακούγονται ολοένα και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα.

Πηγή:kavalapoint.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version