ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Παρίδη – Με Ζαγοράκη η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο επίσημος καλεσμένος του Δήμου Παγγαίου στην 1η Γιορτή Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 9 Αυγούστου στο Λιμανάκι της Ηρακλείτσας.

Η γιορτή είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Παρίδη(ετοιμάζεται ένα σπουδαία αφιέρωμα)  ενώ θα βραβευτούν οι ομάδες του Δήμου Παγγαίου που ξεχώρισαν την περίοδο 2016-2017 καθώς και οι αθλητές- αθλήτριες που είχαν διακρίσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο. Επίσης θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις σε προσωπικότητες του αθλητισμού που έχουν βέβαια σχέση με το Δήμο.

Οι ομάδες που θα βραβευτούν είναι ο Φρίξος Πλατανοτόπου που  ανέβηκε από την Β` στην Α` κατηγορία, ο Αστέρας Φωλιάς για την άνοδο του από τη Γ` στη Β` κατηγορία, ο Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου επίσης για την άνοδο του από τη Γ` στη Β` κατηγορία. Ακόμη η ομάδα Κ-14 του Ορφέα που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.   Ο  ΓΣΕ για την άνοδο του στη Γ` Εθνική του Μπάσκετ  ήδη βραβεύτηκε στη Λευκή Νύχτα της Ελευθερούπολης και η ο Αετός Ορφανού για την άνοδο του για πρώτη φορά στη Γ` Εθνική  θα βραβευτεί ξεχωριστά σε εκδήλωση στις αρχές Αυγούστου.  Θα βραβευτεί και ο ΟΚΑΚ Ελευθερούπολης σαν πρωτοεμφανιζόμενος σύλλογος του Δήμου που απασχολεί περίπου 80 παιδιά στον κλασσικό αθλητισμό.

Στις ειδικές βραβεύσεις μεταξύ των άλλων θα τιμηθούν ο Χρήστος Τερζανίδης(ξεκίνησε τη μεγάλη του καριέρα στον Ορφέα, πριν τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό ), ο Παύλος Κοψαχείλης(μετά τον Παναθηναϊκό και τον ΑΟΚ, δημιουργός του μεγάλου Μ. Α Ορφανίου), ο Λάκης Αβραμίδης(μετά τον ΑΟΚ προπονητής στο Ελαιοχώρι) ο Χάρης Παππάς(Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ορφέα το 2000),   ο Δημήτρης Σιούρθας(από τον Ορφέα στον Αρη στις αρχές της δεκαετίας του `60), ο Κώστας Οφλίδης( δε τα βάζει κάτω και αγωνίζεται ενώ πλησιάζει τα 50), ο Βασίλης Μπιλμπίλης(για την προσφορά του στο Βρασίδα)  κτλ.  Επίσης ο Χρήστος Ρέμμος σαν επίτιμος δημότης του Δήμου Παγγαίου αλλά και για την προσφορά του στον αθλητισμό.     Σημειώνουμε ότι στις προθέσεις των διοργανωτών είναι κάθε χρόνο η γιορτή αθλητισμού να γίνεται σε διαφορετική περιοχή του Δήμου Παγγαίου.  Φυσικά και διαφορετικά θα είναι τα πρόσωπα που θα βραβεύονται κάθε χρόνο.  Η σκέψη των ανθρώπων του Δήμου Παγγαίου είναι η γιορτή αθλητισμού να γίνει θεσμός.

proininews

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version