ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Αυτοκτόνησε στις φυλακές ο δολοφόνος του Ωραιόκαστρου

Τέλος στη ζωή του έδωσε στις φυλακές Διαβατών ο 55χρονος δολοφόνος του Ωραιόκαστρου, ο οποίος στις 2 Ιανουαρίου είχε σκοτώσει τον κουνιάδο του και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης βρέθηκε νεκρός μέσα στο κελί του χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με το πόρισμα της αυτοψίας που διενήργησε ο ιατροδιακαστής ο θάνατός του επήλθε από απαγχονισμό δια βρόγχου. Συγκεκριμένα, ο 55χρονος έβγαλε το καλώδιο από την τηλεόραση, σχημάτισε αυτοσχέδιο βρόγχο με καλώδιο και κρεμάστηκε. Ο 55χρονος έμενε μόνος του στο κελί, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο εισαγγελέας φυλακών Λάμπρος Τσόγκας, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, διέταξε τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του κρατουμένου.

Πρόσφατα, είχε ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση για το τριπλό φονικό στο Ωραιόκαστρο και αναμενόταν η έκδοση παραπεμπτικού βουλεύματος από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε μπει στο σπίτι του κουνιάδου του και είχε μαχαιρώσει θανάσιμα τον 55 ετών κουνιάδο του, τη 42χρονη σύζυγο του τελευταίου και τον 12χρονο γιο τους.

Τότε ο 55χρονος δράστης είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο δολοφόνος είχε μεταφερθεί στις φυλακές Διαβατών, όπου χθες το μεσημέρι, ύστερα από δύο μήνες από το το τριπλό φονικό αυτοκτόνησε.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version