EVENTS

Αυγουστιάτικο φεγγάρι στους Φιλίππους με τον Δραμινό Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ

Το 2o Φεστιβάλ VIA EGNATIA ανοίγει τις πύλες του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ,στον Αρχαιολογικό Χώρο των Φιλίππων, το μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, για να υποδεχθεί την πρώτη εκδήλωση-ξενάγηση στην Αρχαία Εγνατία Οδό από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας, ενώ ακολουθεί χορωδιακή εκδήλωση βυζαντινής μουσικής με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Στα πλαίσια αυτά ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ οι Δομέστικοι της Δράμας και η Παραδοσιακή Χορωδία Λυκείου Ελληνίδων Δράμας θα βρεθούν στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 9.15 το βράδυ, θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε μια υπέροχη βραδιά κάτω από το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι.
Μια βραδιά γεμάτη νότες και μελωδίες,ενώ στο δεύτερο μέρος 22 .15, θα εμφανιστεί το πολυφωνικό μουσικό σχήμα «Τετραφωνική Ρίζα» με τον μαέστρο Ιωάννη Κανάκη.
Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Για τους δραμινούς το γραφείο Κυριακίδης travel θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά για όσους θέλουν να παρευρεθούν, η αναχώρηση θα γίνει μπροστά από το άγαλμα Νίκης απέναντι από το Δημοτικό Ωδείο, στις 20.00 μ.μ.

dramini.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version