ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 2-0 | Επιτέλους χαμόγελα για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Πλατανιά σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Βάντερσον στο 65’, ενώ στο 84’ ο Καλτσάς σημείωσε το 2-0. Για τους Κρητικούς αποβλήθηκε στο 55’ ο Στάθης. Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιά. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Αστέρας, που κατέκτησε το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα, απείλησε στο 8’ με σουτ του Μάσα, ενώ στη συνέχεια ο Πλατανιάς βγήκε μπροστά. Στο 25’ ο Βάντερσον και στο 28’ ο Γιακουμάκης απείλησαν τους γηπεδούχους, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με τις δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλοι στην ανάπαυλα.

Ο Πλατανιάς στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυναμικά και στο 52’ άγγιξε το γκολ με Γκνιάτιτς και Γιακουμάκη. Τρία λεπτά μετά το σκηνικό άλλαξε, αφού ο Στάθης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και άνοιξαν το σκορ στο 65’, όταν ο Σωτηρίου προσπάθησε να απομακρύνει σουτ του Γιαννούλη, όμως η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βάντερσον και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 84’ ο Καλτσάς μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς 2-0 (Novasports 1)

Γκολ: 65′ αυτ. Βάντερσον, 84′ Καλτσάς

Κίτρινες κάρτες:
Μάσα, Σεφίλ, Γκόντο – Στάθης, Βάντερσον, Γιακουμάκης


Κόκκινες κάρτες:
55′ Στάθης


Αστέρας (Δ. Ελευθερόπουλος):
Κοσίτσκι, Ιγκόρ, Σεφίλ, Μπέρτος, Γιαννούλης (76′ Κυριακόπουλος), Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα (56′ Νίκο), Γκόντο (62′ Ιωαννίδης).


Πλατανιάς (Γ. Παράσχος):
Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (85′ Ντίνας), Στάθης, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (64′ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (78′ Γιορέντε), Μανούσος, Γιακουμάκης.

zougla.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version