ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου η νεολαία Παλαιοχωρίου

Απόλυτα πετυχημένη ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου (21/6) η νεολαία Παλαιοχωρίου στο καφέ μπαρ «Nouvelle» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του νεαρού συμπολίτη μας Αναγνώστη Τσίλη, που ήταν θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που του στέρησε το ένα του κάτω άκρο.

Οι ψησταριές στήθηκαν από νωρίς, οι ψήστες πήραν τις θέσεις τους και είχαν έτοιμα τα πεντανόστιμα σουβλάκια. Τα δοκίμασαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση βοηθώντας παράλληλα το νεαρό συμπολίτη μας. Υπήρχε ζωντανή μουσική, με καλεσμένους από την περιοχή που διασκέδασαν τους θαμώνες και βοήθησαν με τη σειρά τους σε μια πετυχημένη βραδιά που είχε στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Παρών μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης, εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, μέλη της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου και πλήθος κόσμου από το χωριό αλλά και τη γύρω περιοχή. Παρών και ο Σούλης Χατζησάββας που από την πρώτη στιγμή βοηθά το Νότη Τσίλη στον αγώνα που δίνει.

Ο Τρύφων Αράπογλου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, πήρε το λόγο και είπε: «Συγχαρητήρια στη νεολαία Παλαιοχωρίου για την πρωτοβουλία να διοργανώσουν εκδήλωση για ένα παιδί του νομού μας που περνά δύσκολες στιγμές. Ζούμε ως Έλληνες δύσκολες ώρες αλλά το χαρακτηριστικό μας είναι η ψυχή μας και αυτή θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε». Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Παγ. Δρυάδας, Γρηγόρης Καραμιχαήλ, ανακοίνωσε ότι από το ταμείο του συλλόγου προσφέρονται στο Νότη Τσίλη 100 ευρώ. Το ποσό που συγκεντρώθηκε θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Αναγνώστη Τσίλη.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version