ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Αποχωρεί από την κούρσα στον Τόπειρο ο Κώστας Δαλάτσης | Συναντά Καραλίδη για Περιφέρεια

Την απόφασή τους να μην συνεχίσουν την μάχη για τις εκλογές στο Δήμο Τοπείρουέλαβαν το βράδυ της Κυριακής τα στελέχη της πρωτοβουλίας που πρόσκειται στον Κώστα Δαλάτση.

Η συνάντηση που έγινε μετά την επαφή που είχαν Κώστας Δαλάτσης και Στέλιος Χατζηευαγγέλου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν στηρίζει την κίνησή τους και δείχνει τη σαφή προτίμησή του προς τη Μαρία Καραλευθέρη. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή και να «τραβήξει ο καθένας το δρόμο του».

Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης στο XanthiPress.gr ο Κώστας Δαλάτσης, ο καθένας είναι πλέον ελεύθερος να επιλέξει την παράταξη της αρεσκείας του. Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες συναντά τον Φώτη Καραλίδη, καθώς συζητείται ήδη η ένταξή του στο συνδυασμό του Άρη Γιαννακίδη στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγή σκηνικού

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες τις τελευταίες ώρες και δείχνουν ότι η πλευρά του απερχόμενου Δημάρχου στον Τόπειρο θα είναι στο πλευρό της Μαρίας Καραλευθέρη, ενώ ο νεαρός πρώην Αντιδήμαρχος δεν φαίνεται να συνεχίζει στο Δήμο Τοπείρου αλλά συζητά την ένταξή του στο συνδυασμό «Κοινωνική Συμμαχία» για την Περιφέρεια.

πηγη: xanthipress.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version