ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστάσεις Κώστα Καραμανλή από Ρουσόπουλο μετά τις δηλώσεις για τον Κ. Αχ. Καραμανλή

«Φωτιές» στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι άναψε η πρωινή δήλωση στο Open του Θόδωρου Ρουσόπουλου που «κάρφωνε» τον πρώην Υπουργό Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή σχετικά με την απόφαση του να είναι εκ νέου υποψήφιος παρά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Κι αυτό διότι κύκλοι του πρώην Πρωθυπουργού Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισαν ότι οι απόψεις Ρουσόπουλου δεν απηχούν τις δικές του.

 

Ειδικότερα, πηγή από το γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, διευκρίνισε ότι οι δηλώσεις του Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Θεόδωρου Ρουσόπουλου, που αφορούν τον τέως υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, δεν ήταν σε γνώση του και εκφράζουν τον κ. Ρουσσόπουλο προσωπικώς.

Οι δηλώσεις Ρουσόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι ερωτώμενος για το αν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές 2023 ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο κ. Ρουσόπουλος είπε: «Δεν θα σας πω τι πρέπει να κάνει. Θα σας πω ότι ο 2008 όταν εγώ κατηγορήθηκα αδίκως για μια αθλιότητα, το οποίο με αθώωσε το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή το 2010 αλλά και η Δικαιοσύνη. Εγώ είπα στον Καραμανλή ότι δεν θα κατέβω υποψήφιος. Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Όσα δίκαια και να έχει δεν πρόκειται να σου αναγνωριστεί κανένα δίκαιο. Ας υποθέσουμε ότι τα είχε κάνει τέλεια ο κ. Καραμανλής. Τα φώτα έχουν στραφεί πάνω σε ένα πρόσωπο και σε μια κυβέρνηση. Και όχι αδίκως στην κυβέρνηση ή σε κάποιο πρόσωπο με την έννοια ότι έχει την τελική ευθύνη». «Υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που σε οδηγούν σε μια λύση» τόνισε στο τέλος.,

ethnos.gr

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version