ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απονεμήθηκαν τα πτυχία στους μαθητές του σεμιναρίου δημοσιογραφίας στην Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή της δικαίωσης για τους 28 μαθητές του σεμιναρίου δημοσιογραφίας που για πρώτη φορά λάμβανε χώρα στην Καβάλα ήρθε χθες το βράδυ, καθώς σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης έγινε η απονομή των πτυχίων στους μαθητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο. Σε μία όμορφη τελετή παρουσία έμπειρων δημοσιογράφων της περιοχής πραγματοποιήθηκε η επίδοση από τον γνωστό δημοσιογράφο Αλέξη Λαχανά των τίτλων σπουδών στους μαθητές που επί 5 μήνες παρακολούθησαν τα σεμινάρια.

Μεταξύ των μαθητών που κατάφεραν να λάβουν χθες το πτυχίο τους ήταν και ο δημοσιογράφος του ENA CHANNEL και γνωστός αθλητικογράφος Α. Καραγιώργης.

Ήταν ένα απόγευμα γεμάτο χαμόγελα για τους αποφοίτους (αλλά και φίλους και συγγενείς που έδωσαν το παρόν στην απονομή), οι οποίοι μπορεί να είχαν αρκετές διαφορές αλλά όλοι τους μοιράστηκαν ένα κοινό πάθος: την θέληση για μάθηση, την προσωπική βελτίωση, την γνωριμία με καταξιωμένους εκπαιδευτές όπως ο Προκόπης Δούκας, ο Άλκης Πασαλίδης, ο Στρατής Αγγελής, ο Βασίλης Κριμπάς, η Βάσω Μόραλη, η Τζένη Χαραλαμπίδου αλλά και η Μαρία Χούκλη!

Οι απόφοιτοι του 1ου αυτού σεμιναρίου (το οποίο θα διεξαχθεί ξανά σε μερικούς μήνες, παρουσία και δημοσιογράφων του τοπικού τύπου όπως η Μελίνα Σιδηροπούλου, ο Τάσος Αποστολίδης και ο “δικός μας” Θανάσης Κολυβάς, αλλά και της ηθοποιού και τέως προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Μαρίας Καραβία) είναι οι εξής:

  1. Τρύφων Αλιάζ
  2. Τζούλια Βασιλείου
  3. Μιχάλης Γεωργιτσόπουλος
  4. Βιβή Γκιουζέλη
  5. Γλυκερία Γκόλιου
  6. Μιχάλης Γριβέας
  7. Ευαγγελία Δεληγιάννη
  8. Σουζάνα Ελευθεριάδου
  9. Αναστασία Θεοδοσίου
  10. Αναστασία Θεοδωράκογλου
  11. Ανδρέας Καραγιώργης
  12. Ευγενία Καρατεπελή
  13. Πολυξένη Κοθωνίδου
  14. Αναστάσιος Μαρκουλίδης
  15. Δημήτρης Μητάκος
  16. Ευάγγελος Μπρατσάς
  17. Νεκτάριος Παπαδόπουλος
  18. Χαρά Παπαδοπούλου
  19. Σοφία Ποιμενίδου
  20. Χρήστος Πυργιλής
  21. Σωτήρης Σαρρίδης
  22. Ελένη Σουλτάνη
  23. Μαριλένα Σοφιανοπούλου
  24. Μιχάλης-Αδάμ Σταθωράκης
  25. Αγαπία Τζέλλα
  26. Βενετία Χατζηφραντζή
  27. Δημήτρης Χατζογλίδης

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version