ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Απολογισμός 7ετίας για το ΔΗΠΕΘΕ | Δεν χρωστά ούτε ευρώ και παραδίδεται με 80 χιλιάδες στα ταμεία του

Τον απολογισμό της δράσης του ΔΗΠΕΘΕ για την 7ετία που πέρασε έκαναν σήμερα από κοινού ο πρόεδρος του Ανέστης Δημητριάδης ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θοδωρής Γκόνης.

Ο δήμαρχος έκανε αναλυτική αναφορά στο Φεστιβάλ Φιλίππων τονίζοντας τα πολύπλευρα οφέλη που προσέφερε στην πόλη και στην τουριστική και πολιτιστική της ανάπτυξη. Εξέφρασε όμως και παράπονα για την χρηματοδότηση του ΔΗΠΕΘΕ από το υπουργείου που ήταν ανύπαρκτη. Τόνισε πως το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας μαζί με την Πάτρας είναι τα μοναδικά που άντεξαν και παρέμειναν ανοιχτά από τα 16 ΔΗΠΕΘΕ που είχαν ιδρυθεί.

Ο Ανέστης Δημητριάδης στάθηκε στο έλλειμα του ΔΗΠΕΘΕ από την εγκληματική πολιτική του υπουργείου τονίζοντας πως σήμερα το ΔΗΠΕΘΕ δεν χρωστά ούτε ευρώ σε κανέναν και πως η νέα διοίκηση το παραλαμβάνει με ταμειακό υπόλοιπο 80 χιλιάδων ευρώ. Υπεραμύνθηκε δε της προσφοράς του θοδωρή Γκόνη που έκανε θαύματα από το τίποτα.

Τέλος ο Θοδωρής Γκόνης είπε πως ήταν τιμή του η συμμετοχή του στο φεστιβάλ Φιλίππων τονίζοντας πως δούλεψε απρόσκοπτα δίχως να παρεμβαίνει κανείς στο έργο του, πέραν των συνεχόμενων περιορισμών στα οικονομικά που τον έκανε πολυμήχανο ώστε να βρει άλλους πόρους χρηματοδότησης. Κατέβηκε ο προϋπολογισμός αλλά όχι η ποιότητα είπε και συμπλήρωσε πως χρωστάει στην Καβάλα και το ΔΗΠΕΘΕ και δεν του χρωστάνε τίποτα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version