ΚΑΒΑΛΑ

Απολογισμός πεπραγμένων διοίκησης Θ. Μουριάδη

Συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου με θέμα τον απολογισμό του πρώτου έτους της διοικησης Θ. Μουριάδη.

Ο δήμαρχος Θεόδωρος Μουριαδης ξεκίνησε τονίζοντας ότι το συνολικό ποσό που εισέπραξε ο δήμος Καβάλας από το αρμόδιο υπουργείο για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ανέρχεται στο 1.540.571 ευρώ. Μέχρι την 1/10/2020 διατέθηκαν 431.829 ευρώ σε είδη ατομικής υγιεινής, εργοδοτικές εισφορές ΙΚΑ εκτάκτου προσωπικού, προμήθειες αναλωσιμων κτλ. Με τα υπόλοιπα χρήματα ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη 30 καθαρίστριων και στην κάλυψη των αναγκών των νομικών προσώπων τα οποία εμφάνισαν απώλειες πόρων εξαιτίας της πανδημίας.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά και στο σημείο όπου βρίσκονται οι ενέργειες για την πεσμένη γέφυρα, με δύο επικρατέστερα σενάρια την ενίσχυση της γέφυρας που υπάρχει ήδη ή να γκρεμιστεί η γέφυρα που υπάρχει σήμερα και να κατασκευαστεί μια νέα. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει σε ένα 1- 1.30 χρόνο. Ωστόσο σύντομα θα ξεκινήσει έργο διαπλάτυσης του δρόμου μπροστά από το παλιό νοσοκομείο.

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version