Quantcast
Connect with us

ΚΑΒΑΛΑ

Απολογισμός δράσεων του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας για το 2022

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, μια σημαντική χρονιά για τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας καθώς φέτος γιορτασε  τα 20 χρονιά λειτουργίας του! Κάνοντας τον καθιερωμένο ετήσιο απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι ήταν για τον σύλλογο ίσως η πιο γεμάτη αγωνιστικά χρονιά των τελευταίων χρόνων.

12.jpg

Το 2022  ξεκίνησε δυναμικα με τη συμμετοχή του σύλλογου  σε σπουδαίες διοργανώσεις  όπως οι προαγωγικές εξετάσεις μαύρου ζωνών και νταν.  Ακολούθησαν οι  φιλικές διοργανώσεις, τα πανελλήνια πρωταθλήματα, η διεξαγωγή σεμιναρίων αυτοάμυνας. Φυσικά  δεν έλειψαν και τα καλοκαιρινά προπονητικά camp που πλεον εχουν γινει θεσμός.

2022-12-19_11-15-12-069.jpg

IMG_20221016_124201_1.jpg

 Απο τις κορυφαίες στιγμές τη χρονιά που πέρασε ηταν η συμμετοχη του δασκάλου  Παλτογλου Χάρη στην εθνική ομάδα  Ταεκβοντο. Από τη θέση του προπονητή συνόδευσε και καθοδήγησε την εθνικη μας ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Επιπλέον, δεν ήταν λίγες οι διακρίσεις που απέσπασε συνολικά ως σύλλογος αλλά και διασυλλογικά  στα πανελλήνια πρωταθλήματα

.

IMG_20220730_173337.jpg

IMG_20220729_130015.jpg

 

 Επίσης αξίζει να αναφέρουμε την ένταξη τεσσάρων αθλητων του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας στο κλιμάκιο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος με σκοπό τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις.

ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ.jpg
IMG_20221102_202220.jpg

Ο προπονητής Παλτόγλου Χάρης θελησε να δωσει τις ευχες του λεγοντας” θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κοντά μας και μας στήριξαν με κάθε τρόπο. Συγκεκριμένα τα μέλη του συλλόγου μας τα παιδιά τις οικογένειές τους αλλά και την τοπική κοινωνία της Καβάλας που στέκεται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια στηρίζοντας  την προσπάθειά μας και δίνοντας κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, τόλμη και ενθουσιασμό. “

IMG_20220528_210122.jpg

taekwondo-kavalas-agiasmos-2022-2-1200x676.jpg
IMG_20220620_105251.jpg

Click to comment

Απάντηση

ΚΑΒΑΛΑ

Η ώρα του οβελία σε όλη την Ελλάδα – Αρκετές σούβλες στην Καβάλα

«Φωτιά» παίρνουν σήμερα Κυριακή του Πάσχα οι σούβλες σε όλη την Ελλάδα!

Από άκρη σε άκρη οι Έλληνες τηρούν το έθιμο για το ψήσιμο του οβελία και ετοιμάζουν το πασχαλινό τραπέζι για να γιορτάσουν με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Το υπαίθριο σούβλισμα του αρνιού το Πάσχα είναι ένα από τα παλαιότερα ελληνικά έθιμα και μάλιστα έχει τις ρίζες του στην αρχαία Ελλάδα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο οβελίας είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πασχαλινού τραπεζιού αλλά και ολόκληρης της ημέρας.

Στην Καβάλα αρκετοί φαίνεται πως είναι εκείνοι οι πολίτες που λόγω και του πολύ καλού καιρού ξεκίνησαν να σουβλίζουν τον παραδοσιακό οβελία από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα!

Δείτε φωτογραφίες από οβελίες σε Καβάλα και Δράμα :

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Χριστός Ανέστη! – Με κατάνυξη η Ανάσταση στην Καβάλα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε και στην Καβάλα η ακολουθία της Αναστάσεως, με πλήθος πιστών να συρρέει στους ναούς για το «Χριστός Ανέστη».

Ο περισσότερος κόσμος συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου χοροστάτησε της ακολουθίας του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

 

 

Continue Reading

ΚΑΒΑΛΑ

Ανάσταση με πυροτεχνήματα | Eικόνες από drone στην Καβάλα

Continue Reading
Green logo ENA Club with text ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Κατοικία

a house with a green roof and road signs left and right
blue circle with steel construction
arrows as a circle symbol of recycling
paint cans
letters AG as logo
gear and tool as logo pavlidis
timetable

newsletter



Καιρος

Πρωτοσέλιδα

Χρήσιμα

Δρομολόγια Πλοίων από και προς Καβάλα

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

espa logo

espa_logo_en