ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Αποκλεισμένα τηλεοπτικά τα χωριά του Τριγώνου, παρά την δωρεάν δορυφορική κάλυψη

Όπως και με άλλα θέματα και προβλήματα, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και απευθύνει ερώτημα τόσο προς τον υπουργό Πολιτικής Νίκο Παππά που πέρυσι βρέθηκε στον Έβρο και το Ορμένιο, για να δώσει δωρεάν δορυφορικές συνδέσεις για τηλεοπτική κάλυψη σε οικογένειες, αλλά και στους βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Η ανοιχτή επιστολή του Σάκη Τσομπανίδη αναφέρει:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Πριν ένα χρόνο ο υπουργός κ. Παππάς βρέθηκε σε χωριά του Έβρου και συγκεκριμένα στα Δίκαια και το Ορμένιο, όπου μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου επισκέφτηκαν οικογένειες με δωρεάν δορυφορική τηλεοπτική κάλυψη σε απομακρυσμένες και δύσβατες περιοχές, που δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Με την συνεργασία κυβέρνησης και της εταιρίας ΝΟVΑ, όντως λύθηκε το πρόβλημα σε πολλές οικογένειες.

Σήμερα μετά από ένα χρόνο, από τα κανάλια πού “πιάναμε” πλέον δεν εκπέμπουν ούτε τα μισά και με δύο μόνο πανελλαδικής εμβέλειας, όπως το Alpha και το Star. Θέλω να ρωτήσω αν το γνωρίζουν αυτό ο υπουργός και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού μας και για πιο λόγο γίνεται; Μήπως η εταιρεία ΝΟVA προσπαθεί με αυτό τον τρόπο, να πιέσει τους ανθρώπους αυτούς να πληρώσουν συνδρομή και να γίνουν συνδρομητές της; Τελικά μάλλον μόνο με τα τρία κρατικά κανάλια θα μείνουμε και πάλι!!!

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version