ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

Αποκαλυπτικό | Ρωσική ΝΟΤΑΜ στη Μεσόγειο- Ετοιμάζει σφοδρή επίθεση | Τι ζήτησε από Κύπρο και Λίβανο

Έτοιμη να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση με πυραύλους cruise εναντίον θέσεων Τζιχαντιστών σε Συρία, Λίβανο και Ιράκ είναι η Ρωσία.

Με ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε, δέσμευσε περιοχές μεταξύ Συρίας και Κύπρου και ζήτησε από τον Λίβανο να κλείσει όλους τους αεροδιαδρόμους για τρεις ημέρες, ώστε να μην πετάει τίποτα.

Η ΝΟΤΑΜ προνοεί ναυτικές ασκήσεις, στην ουσία όμως, θα είναι μια άνευ προηγουμένου καταιγίδα πυραύλων cruise σε Συρία, Λίβανο, Ιράκ και όπου έχουν εντοπιστεί θέσεις ισλαμιστών!

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η Κυπριακή κυβέρνηση από την οποία ζητήθηκε να διευκολύνει τον ελλιμενισμό του μεγαλύτερου αντιτορπιλικού της Μεσογείου το “Μόσκβα” που βρέθηκε ψες στο λιμάνι Λεμεσού.

Ταυτόχρονα, η Ρωσία ζήτησε από το Λίβανο όλοι οι υπάρχοντες αεροδιάδρομοι για πολιτικά αεροσκάφη να κλείσουν για τρεις συνεχόμενες ημέρες λόγω των ρωσικών ναυτικών ασκήσεων στη Μεσόγειο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενημέρωσε την βρετανική κυβέρνηση μέσω της διπλωματικής οδού, ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικά τα Tornado που εφορμούν από τις Βρετανικές βάσεις στο Ακρωτήρι λόγω συνεχούς εκτόξευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς .

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, επικοινώνησε εκ νέου με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ προτείνοντας και πάλι ν’ αναλάβει η Μόσχα την ευθύνη να φυλάει τα οικόπεδα φυσικού αερίου-πετρελαίου και τις εγκαταστάσεις του στη Μεσόγειο.

Οπως και να έχουν τα πράγματα, αύριο και μεθαύριο αναμένεται ένα άνευ προηγουμένου σφυροκόπημα με πυραύλους εναντίον θέσεων των Τζιχαντιστών

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version