LIFESTYLE

Αποκάλυψη | Το μοιραίο λάθος της Μενεγάκη που οδήγησε τον Λάτσιο στα δικαστήρια

Μπορεί σε κάποιους να είναι κουραστική η ενασχόληση τόσο η δική μας αλλά και άλλων συναδέλφων με το θέμα του διαζυγίου της Ελένης και του Γιάννη. Όμως καθημερινά έρχονται στην επιφάνεια άγνωστες λεπτομέρειες μιας σχέσης που έχει συζητηθεί όσο καμιά άλλη που προκαλούν το δημοσιογραφικό-και όχι μόνο- ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά η συνάδελφος Σπυριδούλα Κάμπου γράφει:

«Τι αμέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη, την περίοδο έκδοσης του διαζυγίου με αποτέλεσμα σήμερα να τραβιέται στα δικαστήρια με τον Λάτσιο;

«Αν το είχε κάνει αυτό πριν από χρόνια, δεν θα τραβιόταν σήμερα εκ νέου στα δικαστήρια κινδυνεύοντας να χάσει μέρος από την τεράστια περιουσία της» εξηγεί άνθρωπος που γνωρίζει από πρώτο χέρι το παρασκήνιο αυτού του πολύκροτου διαζυγίου. Πιο λοιπόν ήταν το μεγάλο πρόβλημα που οδήγησε τον Λάτσιο στην κόντρα; Ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 φέρεται να «έχασε» πολλά χρήματα από μια θυρίδα αλλά και να άφησε πίσω του πίνακες ανεκτίμητης αξίας που του άνηκαν σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει το συναινετικό δρόμο. Ο τότε δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη την συμβούλευε να προχωρήσει την υπόθεση-και να μην το αφήσει έτσι το θέμα της θυρίδας- αφού θα έρθει κάποια στιγμή που θα βγούνε εκ νέου όλα στην φόρα. Όπως και έγινε. Με τον Λάτσιο να διεκδικεί χρόνια μετά αυτά που του ανήκουν από την κοινή τους περιουσία. Η Ελένη Μενεγάκη την περίοδο του ομαλού διαζυγίου δεν φανταζόταν όλα αυτά που θα ακολουθούσαν, κατά τα λεγόμενα ανθρώπου του περιβάλλοντός της.

Αν και θα μπορούσε από τότε να εξασφαλίσει και να «κλειδώσει» την περιουσία της, χωρίς να μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να της κάνει τίποτα, δεν το έκανε, γιατί δεν ήθελε να ξοδέψει περισσότερα χρήματα σε δικαστικά έξοδα.

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει το περιβάλλον της που γνωρίζει περισσότερο τα εν οίκω.  Καταλογίζοντας της ως «μοιραίο» λάθος το ότι προτίμησε να γλιτώσει μερικά ευρώ για ένα πιο «ασφαλές» διαζύγιο και να κινδυνεύει σήμερα να χάσει εκατοντάδες χιλιάδες.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version