ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποζημειώσεις θα απαιτήσει ο Δήμος Νέστου για το πρόβλημα που προκάλεσε ο TAP σε αγωγό νερού

Τελικά το πρόβλημα που δημιούργησε ο TAP με την καταστροφή του αγωγού στο Διαλεκτό ήταν πολύ μεγαλύτερο από όσο θέλησε να το παρουσιάσει ο TAP. Η βλάβη μπορεί να αποκαταστάθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες αλλά τα προβλήματα για τους πολίτες του Δήμου Νέστου τελείωσαν μόλις την Τετάρτη το απόγευμα με το Ποντολίβαδο να είναι το τελευταίο χωριό όπου το νέρο άρχισε να ρέει κανονικά στις βρύσες του χωριού. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Νέστου ο οποίος μίλησε στο Nestospress, παρότι ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε από τον TAP το γέμισμα των δεξαμένων δεν μπορούσε να γίνει άμεσα αφού το διάστημα αυτό η ζήτηση είνα πάρα πολύ μεγάλο αφού λόγω του καλοκαιριού και του τουρισμού η ζήτηση σε νερό τριπλασιάζεται.

Όπως είναι λογικό δόθηκαν προτεραιότητες σε επιχειρήσεις και στην Κεραμωτή αφού το πλήγμα ήταν τεράστιο με την διακοπή του νερού για τόσες ώρες.

Επίσης ο Πρόεδρος ανέφερε ότι για την ίδια την υπηρεσία το πρόβλημα ήταν πρωτόγνωρο αφού ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα και μάλιστα στην περίοδο με την μεγαλύτερη ζήτηση.

Θα απαιτήσει αποζημειώσεις ο Δήμος

Όπως είνα λογικό οι πολίτες δεν γνωρίζουν τον TAP αλλά τον Δήμο Νέστου ο οποίος από τις πρώτες ώρες της καταστροφής του αγωγού έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών τόσο από τους κατοίκους των χωριών (Πέρνη, Γραβούνα, Ποντολίβαδο κλπ) αλλά κυρίως από την Κεραμωτή.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμος Νέστου περιμένει την κίνηση από την Κοινοπραξία ώστε με κάποιο τρόπο, κάποιο έργο, να αποκατασταθεί το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών.

Συνεχίζει η Κοινοπραξία  να μην δίνει πληροφορίες για την ενημέρωση των πολιτών

Η Hellas Press Media επικοινώνησε με την Κοινοπραξία η οποία για ακόμη μια φορά αρνήθηκε να δώσει οποισδήποτε εξηγήσεις. Είναι πλέον κατανοητό στο καθένα ότι οι Αζέροι λειτουργούν όπως στο καθεστώς τους (στο Αζερμπαϊτζάν υπάρχει καθεστώς για όσους δεν το γνωρίζουν) παραμερίζοντας διαδικασίες δημοκρατικές όπως είναι η ενήμέρωση του κοινού.

Πιθανόν οι ερωτήσεις που κάνει η Hellas Press Media να μην τους αρέσουν (είναι σίγουρο αυτό) η μπορεί να είναι θυμωμένοι που αρνηθήκαμε να μπούμε στις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Όπως και να έχει , Δελτία Τύπου μπορούν να συνεχίζουν να μας στέλνουν όπως κάνουν μέχρι τώρα.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version