ΕΚΛΟΓΕΣ

Απογοήτευση και οργή μετά την αναβολή των εκλογών της ΝΔ στην Καβάλα

Σε ένα πρωτοφανές φιάσκο εξελίχθησαν οι σημερινές εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού της ΝΔ. Οι φόβοι μελών της ΚΕΦΕ για το ηλεκτρονικό σύστημα διεξαγωγής των εκλογών επιβεβαιώθηκαν και ουσιαστικά η εκλογική διαδικασία ματαιώθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει. Στην Καβάλα στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου συγκεντρώθηκε από το πρωί αρκετός κόσμος επιθυμόντας να ψηφίσει ωστόσο τα τοπικά στελέχη του κόμματος προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν μέχρι να δουν τι απόφαση θα λάβει η ΚΕΦΕ. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις της πολιτευτή της ΝΔ Βάσως Παπουτσή Μήττα αλλά και του Ιορδάνη Παπαντίδη για το χάος που επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καβάλα αλλά και πανελλαδικα.

Παρόλα αυτά οι ψηφοφόροι στην Καβάλα κυρίως μεγάλης ηλικίας έδειχναν μεν απογοητευμένοι αλλά ξεκαθάριζαν πως ότι και αν έχει συμβεί θα έρθουν να ξαναψηφίσουν κανονικα.

Τελικά η επίσημη ανακοίνωση αναβολής των εκλογών ήρθε δια στόματος του Μανώλη Φρατζεσκάκη που με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στην ηγεσία του κόμματος και τους διοργανωτές των εκλογών, τονίζοντας παράλληλα πως όσοι πλήρωσαν για να ψηφίσουν μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω.

Σέρρες | Απογοήτευση για την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου στη Ν.Δ.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version