ΓΥΝΑΙΚΑ

Απλές κινήσεις για να μειώσετε τις ρυτίδες

Τις ρυτίδες είτε τις αγαπάς είτε όχι. Εξάλλου, είναι ο τρόπος που ο χρόνος σού δείχνει πως μεγαλώνεις. Όμως, όλες οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν νεότερες και ακόμη και αν αγαπάνε τις ρυτίδες τους, θέλουν όσο το δυνατόν αυτές να είναι λιγότερες.

Μπορείτε, λοιπόν, να τις περιορίσετε, φροντίζοντας τον εαυτό σας και την επιδερμίδα σας. Μάλιστα, υπάρχουν απλές κινήσεις, τις οποίες μπορείτε να ακολουθείτε πριν πάτε για ύπνο τα βράδια.

Δείτε παρακάτω ποιες είναι αυτές:

Πλύνετε το πρόσωπο με σαπούνι και νερό

Μερικοί άνθρωποι έχουν δέρμα που πραγματικά «ενοχλείται» από το νερό και το σαπούνι οπότε αν είστε ένας από αυτούς φροντίστε να χρησιμοποιείτε σαπούνι ιδανικό για πρόσωπο που ενυδατώνει κιόλας. Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματός σας, ο στόχος είναι να φύγουν το λάδι, η σκόνη του περιβάλλοντος και τα καλλυντικά.

Πώς να πλύνετε: Για 30 δευτερόλεπτα, τρίψτε απαλά τη σαπουνάδα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Μην ξεχάσετε τα βλέφαρα σας.

Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας

Χρησιμοποιήστε άφθονο νερό – όχι καυτό, αλλά ζεστό. Έτσι διαστέλλονται οι φλέβες σας και αυξάνεται η ροή του αίματος.

Σαπουνάδα και πάλι

Αυτή τη φορά ξεβγάλτε με δροσιστικό προς κρύο νερό. Αυτό θα κλείσει τα αιμοφόρα αγγεία του δέρματος.

Στεγνώστε το πρόσωπό σας με πετσέτα

Αυτό βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κύτταρων και επιτρέπει στα υγιή και νέα κύτταρα να φτάσουν στην επιφάνεια. Να είναι έντονη αλλά ήπια – χωρίς σχεδόν καθόλου πίεση. Το πρόσωπό σας μπορεί να φωσφορίζει για λίγο από την απολέπιση, αλλά μην ανησυχείτε, κάνετε καλό στο δέρμα σας.

Εφαρμόστε προστατευτικά προϊόντα

Όλοι χρειαζόμαστε κάποιο συνδυασμό ενυδατική κρέμας και αντιοξειδωτικών (όπως  βιταμίνες C και Ε, δεδομένου ότι προστατεύουν το δέρμα μας από τους ρύπους και την υπεριώδη ακτινοβολία). Απλοποιήστε αυτό το μέρος της διαδικασίας επιλέγοντας μια ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτικά.

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version