ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέδρασε ο ΠΑΟΚ νικώντας 1-0 την Κέρκυρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 1-0 της Κέρκυρας σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 83ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίστηκε από το 65’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρατς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Κέρκυρα απείλησε πρώτη. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Χαβίτο συνεργάστηκε με τον Μαρκόφσκι και η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 11’, με τον Μακ να μην μπορεί να σκοράρει. Στο 16′ ο Μακ πήρε πάλι τη μπάλα μετά τη συνεργασία Περέιρα και Κάτσε, αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στη συνέχεια οι Φαίακες βγήκαν στην επίθεση. Στο 18’ ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ιτάνζ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυναμικά, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 62’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντου, στάθηκαν άτυχοι αφού ο Ιτάνζ απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Μαρκόφσκι.

Στο 65′ ο ΠΑΟΚ έμεινε και με δέκα παίκτες, καθώς ο Ρατς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Χαβίτο. Παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε το γκολ που έψαχνε και έτσι έφυγε με τη νίκη από τα Επτάνησα.

Στο 83′ ένα φοβερό χτύπημα φάουλ του Κάτσε λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, κατέληξε στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη και έτσι γράφτηκε ο επίλογος του αγώνα.

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ 0-1 

Γκολ: 83′ Κάτσε

Κίτρινες κάρτες:
Γκόμεζ, Μαρκόφσκι, Λεάλ, Γκαζαριάν – Νομπόα, Ρατς, Κάτσε


Κόκκινες κάρτες:
65′ Ρατς


Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Καρντόσο (77′ Λεάλ), Σιόντης (90′ Ανδρεόπουλος), Χαβίτο, Γκαζαριάν, Κόντος (64′ Φάμπιο), Μαρκόφσκι.


ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης):
Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κάτσε (90′ Γκολάσα), Νομπόα, Μακ (74′ Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (68′ Σκόνδρας).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version