ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΚ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-1 | Ροτέισιον και… νίκη για το Καραβάκι

Ο ΑΟΚ πέτυχε τη νίκη που ήθελα κόντρα στον Ορφέα, στο τοπικό ντέρμπι. Παράλληλα πήραν ανάσες κάποιοι βασικοί παίκτες για το ματς της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ανυφαντάκης έκανε… ροτέισον κυρίως στη μεσοαμυντική γραμμή. Ο ΑΟΚ παίρνει καλό βαθμό στη δημιουργία και στις τελικές προσπάθειες που είχε, αλλά όχι στην αμυντική λειτουργία.

Ο Ορφέας αδικεί τον ευατό του. Δεν είναι ομάδα για 12 συνεχόμενες ήττες. Κάθε άλλο. Ειδικά μεσοεπιθετικά είχε καλή παρουσία. Ισως η μόνη ομάδα στο «Ανθή Καραγιάννη» που έπαιξε τόσο ανοιχτά. Δεν κλείστηκε στην άμυνα του, σε καμία περίπτωση. Γενικά το ματς ήταν πολύ ευχάριστο για τους… φιλάθλους. Είδανε 4 γκολ και πολλές φάσεις, με καλό ρυθμό και από τις δυο ομάδες.

Αναφορικά με τη βασική  ενδεκάδα, ο Κώστας Ανυφαντάκης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές.

Έμειναν εκτός αρχικού σχήματος, ο Σταματόπουλος, ο Μκριτσιάν και ο Γκαρακλίδης.

Ο Φιρινίδης κάθισε κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Μπαντάνης και αριστερά στην άμυνα ο Βιτλής. Δυο στόπερ ο Μπάτζιος και ο Ιορδανίδης. Στη μεσαία γραμμή ο Α. Παπαδόπουλος, ο Διαμαντίδης και ο Παρμαξίδης. Στην επίθεση Παππάς και Μπαρέτας στα πλάγια και ο Κανούλας στη θέση του σέντερ φορ. Σχηματισμός σε 4-3-3.

Από την άλλη ο Παντελής Στυλιανού άφησε στον πάγκο τον Χριστοδουλίδη και ξεκίνησε στα χαφ, ο Αϊβάζης. Στη θέση του τερματοφύλακα επανήλθε ο Χαραλαμπίδης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ πήρε από το 30` ένα σοβαρό προβάδισμα με τα δυο γκολ του Κανούλα όμως η άμυνα του είχε πολλά κενά. Ο Φιρινίδης ήταν σε καλη μέρα και είχε  τρεις καλές αποκρούσεις.  Ο Ορφέας έπαιξε πολύ ανοιχτά και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκουν πολλούς χώρους οι επιθετικοί του ΑΟΚ. Επίσης δεν έλειψαν τα εύκολα λάθη στην άμυνα του Ορφέα.

Στην επανάληψη ο Ορφέας μείωσε πολύ γρήγορα αλλά επίσης πολύ γρήγορα ο ΑΟΚ πήρε πάλι διαφορά δυο τερμάτων. Αυτό ήταν καθοριστικό, για τη συνέχεια και μέχρι το τέλος, όπου είδαμε ένα πολύ ελεύθερο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Φιρινίδης, Μπαντάνης, Βιτλής, Ιορδανίδης, Μπάτζιος, Α. Παπαδόπουλος(73` Μπλιός ), Διαμαντίδης, Παρμαξίδης, Παππάς, Μπαρέτας(65` Μπρατσιάνι ), Κανούλας(65` Κρυστάλλης).

 

Ορφέας: Χαραλαμπίδης, Κεχαγιάς, Ουζούνογλου, Βραμέντσαλης, Σκέντος, Αϊβάζης, Σαββελίδης(86` Βακιρτζής), Τσίτσης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης(86` Παπουτσής), Κυγάης(34` Τριανταφυλλίδης).

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version