ΕΠΙΚΑΙΡΑ

ΑΟΚ | Να στηρίξουν επιτέλους οι Καβαλιώτες τον ΑΟΚ – βουλευτές αλλά και οι φορείς

Συνέντευξη τύπου πραγματοποίηθηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουλίου από τον ΑΟΚ στα γραφεία της διοίκησης.

Αρχικά η διοίκηση του ΑΟΚ με την απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και σε κλίμα συγκίνησης και πένθους μετέφερε τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Λιλας Τζίρκας, η οποία ήταν και σύζυγος του γιατρού της ομάδας του ΑΟΚ επί σειρά ετών!

Από κει και πέρα στη συνέντευξη τονίστηκε η προηγούμενη συνέντευξη τύπου όπου αναφέρθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Πετρόπουλος, ο οποίος έκανε την εισαγωγή για το χθες και το μέλλον του ιστορικού ΑΟΚ.

Ο κ. Δεληκαρρης τόνισε μεταξύ άλλων ότι εδώ και 8 χρόνια έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα για τον ΑΟΚ, ενώ ανέφερε ότι παρέλαβαν μια κατεστραμμένη ομάδα και σήμερα ο ΑΟΚ δεν χρωστάει τίποτα απολύτως. Είμαστε ενωμένοι σαν μια οικογένεια τόνισε στα ΜΜΕ και ζητούν να έρθουν συγκεκριμένα άτομα για να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Ο κ. Αντωνίου από την πλευρά του τόνισε ότι είναι τιμή για όλους να είναι μέρος αυτή της ομάδας και φυσικά πίστεψαν από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η ομάδα μπορεί να ανέβει ακόμη πιο ψηλά… Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι ο ΑΟΚ έχει καταθέσει κανονικότατα το παράβολο για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα… Τόνισε τον πόλεμο που δέχθηκε ο ΑΟΚ το προηγούμενοδδιάστημα και φυσικά ξεκαθάρισε ότι αυτή η οικογένεια είναι δεμένη… Και φυσικά χαρακτηριστικά είπε “αυτή η ομάδα δεν έχει γαμπρούς… Εχει αυτούς που πληρώνουν και πονάνε γι αυτή την οικογένεια…”Μεταξύ άλλων ανέφερε και έθιξε και το ζήτημα με τους επενδυτές που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και όπως έχει αποδειχθεί ο θησαυρός ήταν άνθρακας και φυσικά ο πόλεμος που έχουν δεχθεί και σ αυτό το θέμα ήταν μεγάλος και ανούσιος. Και κατέληξε ότι καλούν όλους τους φορείς βουλευτές, υπουργούς, στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά με τον ΑΟΚ και οι υποσχέσεις οι μισές τουλάχιστον να υλοποιηθούν.

 

 

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version