ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΚ- Καμπανιακός 2-1 | Δύσκολη νίκη θέλει βελτίωση και… Παππά

Δυσκολεύτηκε ο ΑΟΚ αλλά τελικά πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. Σίγουρα σε μεγάλο διάστημα του αγώνα δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, απέναντι σε μια καλή, δουλεμένη ομάδα.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη  δεν είχε καλή ανάπτυξη. Ελαφρυντικά το άγχος και η πίεση του πρωταθλητισμού.  Σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί, για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Η απουσία του Χάρη Παππά(κάτι παραπάνω από αισθητή), λόγω τραυματισμού, «χώρεσε» στο αρχικό σχήμα, Μπαρέτα και Μπρατσιάνι στα άκρα της επίθεσης με σέντερ φορ τον Κανούλα.

Ο Αθανασίου πήρε θέση βασικού, κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Σταματόπουλος, αριστερά στην άμυνα ο Βιτλής. Δυο στόπερ ο Γκαρακλίδης και ο Μπάτζιος.

Στη μεσαία γραμμή ο Μκριτσιάν με τους Γαβριηλίδη και Διαμαντίδη σε σχηματισμό 4-3-3. Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Παρμαξίδης.

Στα πρώτα 45 λεπτά, ο Κανούλας σε δυο φάσεις θα μπορούσε να είχε απλουστεύσει τα πράγματα. Δεν σκόραρε και στη συνέχεια είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, αφού ο Καμπανιακός ανέβασε την απόδοση του. Το πρόβλημα του ΑΟΚ ήταν περισσότερο στην ανάπτυξη, αφού γινόταν αβίαστα λάθη.

Στο β` μέρος ο ΑΟΚ ήταν μετριότατος μέχρι το 66`. Ξύπνησε μετά το 1-0.  Μέχρι τότε ήταν  υποτονικός   στο παιχνίδι του ενώ δε δημιούργησε ευκαιρίες. Μόνο οι προσπάθειες του Μπαρέτα, είχαν ουσία και προκάλεσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Επίσης ο Βιτλής έκανε γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι.  Αρκετοί παίκτες ήταν σε μέτρια μέρα.

Το φιλμ του αγώνα

6` Ο Μπαρέτας σερβίρει έτοιμο γκολ στον Κανούλα, που αστοχεί με πλασέ από πολύ κοντά.

11` Άτυχη στιγμή για τον ΑΟΚ. Κεφαλιά του Κανούλα στο κάθετο δοκάρι από σέντρα του Γαβριηλίδη.

17` Απειλητικός ο Χρήστου, ο Σταματόπουλος βάζει κόντρα το σουτ που επεχείρησε από κοντινή απόσταση.

46` Σέντρα Σταματοπούλου, κεφαλιά του Κανούλα, η μπάλα άουτ.

66` Κόρνερ του Μπαρέτα, σύγχυση μέσα στην περιοχή, ο Μπρατσιάνι κάνει το σουτ, απομακρύνει αμυντικός αλλά μέσα από τη γραμμή. Το 1-0 είναι γεγονός και… ροντέο με το παιχνίδι να διακόπτεται για 5 λεπτά.

84` Πλασέ Μπαρέτα απόκρουση του Κηπουρού, ο Παντελίδης ντεμπούτο με γκολ και το 2-0 με πλασέ.

86` Ο Κανούλας αστοχεί από τα 3 μέτρα.

94` Φάουλ του Κουντουρά, πλασέ του Χρήστου από πολύ κοντά, το 2-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Μκριτσιάν, Μπρατσιάνι, Γαβριηλίδης, Κανούλας, Διαμαντίδης, Μπαρέτας.

Αλλαγές

57` Μπαντάνης στη θέση του Σταματόπουλου.

79` Παντελίδης στη θέση του Μπρατσιάνι.

87` Κρυστάλλης στη θέση του Κανούλα.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Κουντουράς,  Τρικαλινός , Πόπτσης, Δουρμούσης, Χατζόπουλος, Κουκουλέκης, Αντωνιάδης, Χρήστου, Σαπανίδης, Προβατίδης.

Αλλαγές

46` Υψηλός στη θέση του Δουρμούση

83` Σιδηρόπουλος στη θέση του Προβατίδη

86` Φοιτάς στη θέση του Σαπανίδη

*Δηλώσεις των προπονητών

Κώστας Ανυφαντάκης(Προπονητής του ΑΟΚ): « Αποδεικνύεται περίτρανα κάθε αγωνιστική, ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για μας. Ο Καμπανιακός ήταν μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα.  Καταφέραμε και κερδίσαμε, πρώτα το κακό αποτέλεσμα που είχαμε την Τετάρτη, δεύτερο τη πίεση και το άγχος του πρωταθλητισμού, τρίτο μια πολύ καλή ομάδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι μια δίκαιη νίκη που θα γινόταν ευκολότερη αν καταφέρναμε να κάνουμε γκολ στις πρώτες φάσεις του παιχνιδιού. Γενικά είμαι ευχαριστημένος για την ηρεμία και υπομονή που είχαν οι παίκτες μας, στο παιχνίδι τους. Σκεφτόμαστε τώρα το παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους. Ο Παππάς είναι… επιβαρυμένος. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να τον έχουμε στο υπόλοιπο της σεζόν. Υπάρχει μια θλάση και δεν ξέρουμε ακόμη πόσο καιρό θα τον κρατήσει έξω. Πιστεύω στους παίκτες, στην ομάδα και στο σύλλογο. Είναι δύσκολο, ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Ο Παντελίδης και ο Μπλιός είναι επένδυση για τον ΑΟΚ. Το βασικότερο είναι ότι ο Παντελίδης μπήκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και καίει η μπάλα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη μεγάλη του βοήθεια».

*Λεωνίδας Υφαντίδης(Προπονητής Καμπανιακού): « Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας για τη νίκη της. Πιστεύω ότι έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου υπήρχαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο β` μέρος όσο περνούσε ο χρόνος, η Καβάλα ήταν πιο νευρική.

Σε γενικές γραμμές θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσπάθεια που έκαναν. Η Καβάλα έπαιξε καθαρό και έξυπνο παιχνίδι. Από τη θέση που ήμουν δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το πρώτο γκολ της Καβάλας».

 

*Αποτελέσματα- 23η αγωνιστική 

Αρης Θεσσαλονίκης- Βυζάντιο 5-0

ΑΟΚ- Καμπανιακός 2-1

Πανσερραϊκός- Αρης Ακροποτάμου 2-0

Ορφέας Ελ- Καστοριά 3-0 χωρίς αγώνα

Θύελλα Φιλώτα- Δόξα Δράμας 1-4

Εβρος Σουφλίου- Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-0

Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Εθνικός Αγιονερίου 0-1

Απόλλων Αρναίας- Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

 

 

Βαθμολογία

Πανσερραϊκός 43-13 56

ΑΟΚ 42-13 52

Αρης Θεσσαλονίκης 42-12 52

Δόξα Δράμας 35-20 42*

Καμπανιακός 31-22 34

Εβρος Σουφλίου 27-24 31

Εθνικός Αγιονερίου 27-21 31*

Ηρακλής Αμπελοκήπων 22-23 30

Θύελλα Φιλώτα 23-24 29*

Εθνικός Αλεξανδρούπολης 21-23 28*

Αρης Ακροποτάμου 19-35 24*

Βυζάντιο 26-39 24*

Απόλλων Αρναίας 16-32 18

Αναγέννηση Γιαννιτσών 14-39 17*

Ορφέας Ελ 22-35 17

Καστοριά 14-49  8**

Τ. Π

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Exit mobile version